Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

06/12/2006: "De beschermengeltjes van de oliepijpleiding"

Half comateus van de hitte en sufgebeukt van het aartsracistische commentaar van het NOS-mannetje dat over voetbal gaat (Portugal-Angola was alleen op Nederland, van 32 netten!) zap ik niet op tijd weg van waar het op de Nederlandse kijkbuis om gaat: de reclame.

opium-poppies (6k image)
Klik op meer

Tweehonderdduizend professionals (ja, dit woord gebruiken ze - hebben ze toe besloten na evaluatie van de inburgeringscursus - het viel me laatst op dat Weisglas in de Tweede Kamer "Order! order!" roept - ook een kwestie van Nederlandsche Identiteit) zorgen er voor dat Nederland voor het terrorisme behoed wordt. Zeggen ze op de STER. Samen met veilig ballen en wat voor eikel ben jij is Nederland tegen terrorisme de perfecte uiting van de nanny state, de Staat als kindermeisje (nee, om crèches hoef je niet te vragen bij de overheid). Zet het op een sitetje en je hebt geen kind meer aan "de burger". Gaat u gerust slapen, de politie houdt wel een preventieve fouilleringsactie waar brave burgers niets bij te vrezen hebben.

Dan meldt NRC-Handelsblad in een interview met een Belangrijk Legermannetje met de onverzinbare naam Morsink dat Nederlandsche commando's maar liefst tientallen taliban (dat is Arabisch voor:studenten) hebben gedood in het zuiden van Afghanistan. In het interview worden de gedoden aangeduid als "de vijand".

Nu.nl noemt een hoogtepunt van de heldhaftige acties van onze jongens: Morsink beschrijft in het interview een confrontatie op 30 mei. "Echt een heel groot gevecht" waarbij zijn mannen ontzet moesten worden door een Nederlandse Apache-gevechtshelikopter. "Onze mannen lagen zwaar onder vuur en zaten echt in het nauw." Over het feit dat Nederland nog geen verliezen heeft geleden in Afghanistan zegt de militair: "We hebben een paar keer een beschermengeltje voor ons aan het werk gehad".

Professionals in actie! Maar aangezien Nederland nu eenmaal volgens goed-christelijke normen en waarden wordt geregeerd waken er beschermengeltjes over onze helden tussen de papavervelden. Gaat u maar gerust slapen en vraag u maar niet af of er ook misschien kinderen en oude vrouwen onder "de vijand" zaten. Morsink houdt het onder de pet, in overleg met superdemocraat Kamp.

1 Reactie


Het Nederlands commentaar was inderdaad walgelijk (moederland), maar dat andere zenders de wedstrijd niet uitzonden, had niets met racisme van doen. In Duitsland wordt het WK bij toerbeurt verslagen door ARD, ZDF en RTL. RTL was aan de beurt. In België is de uitzending van het WK in handen van de commerciëlen.

zei: waegari op 12/06/2006 om: 20:46u


Powered by Greymatter