Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/16/2006: "Degenen die pas echt te kijk staan"

Voor de meer belegen oplettende lezertjes v/m: toen opperinquisiteur Lou de Jong het oorlogsverleden van de CDA-fractievoorzitter in een persconferentie onthuld had kopte het destijds bestaande dagblad De Waarheid (GroenLinks avant la lettre) met grote letters: Aantjes SS-er!
"Hirsi Ali geen Nederlandse" lees ik nu van het papieren ding dat ik uit de bus haal. Rita zegt het zelf.

lita2 (36k image)
Bron: Sonja Eindpunt
Klik op meer

Eigenlijk is de bovenstaande collage al genoeg: en wat dan nog? Ayaan heeft gejokt over haar achtergrond. Dat is haast verplicht wil je in Nederland binnenkomen. En het maakt tenslotte dankzij de wetgeving die Job "de boel bij elkaar houden" Cohen erdoor gekregen heeft zelden iets uit - christen of homo uit Iran, nou en? En bovendien was het niet onbekend - sterker nog, zij heeft er zelf geen geheim van gemaakt.
Veel interessanter is de vraag waarom zij nu eigenlijk van de Partij van de Arbeid is overgestapt naar de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Het gebeurde in de tijd dat die twee uit elkaar waren, onder het eerste kabinet-Balkenende. Rotterdamse-havenmafiosa Kroes en prachtschrijver Leon de Winter hebben een rol gespeeld bij het binnenhalen van deze troef in de partij van Bolkestein, Wiegel en Van Aartsen. Zij hebben haar een parlementszetel in het vooruitzicht gesteld, die zij met voorkeurstemmen royaal heeft gekregen. Met de ontembare behoefte de hand af te hakken die zij behoort te kussen jammert zij dat zij kapotgemaakt wordt door een politiek-correcte dictatuur. Zij heeft het over postfortuynistisch Nederland. Zo iemand kan inderdaad beter bij een zogenaamde denktank van de Demorepublikeinse Partij oproepen tot het gooien van de Big One op de mollahs.

Het blijft staan dat als je voor een ruimhartig toelatingsbeleid, voor open grenzen dus, bent, je niet besmuikt moet grinniken over de afgang van Ayaan. Vrijheid geldt ook voor de mensen met wie je het hartgrondig oneens bent. Ayaan is heus niet de enige die hardop roept dat de moslims ons ongeluk zijn (daarom is ze in Washington DC ook beter op haar plaats - dan kan ze daar meewerken aan de ondergang van het Vierde Rijk). En ze is heus niet de enige die met een leugentje Nederland is binnen gekomen.

We mogen ons wel afvragen hoe het zit met iedereen die om haar heen hangt of gehangen heeft.
De vragen die natuurlijk niet gesteld zullen worden - de doofpot is Neerlands nationale huisraad - en waarvan ik mij afvraag of AHA ze als verdiende trap na zal beantwoorden:
- wat bezielde de Partij van de Arbeid haar in dienst te nemen?
- wat bracht de VVD er toe te besluiten dat zij eigenlijk een ruimhartig voorstandster was van de vrije ondernemingsgewijze productie (alsof de PvdA dat niet is, trouwens)?

De afgang betreft beide genootschappen. Ayaan is als het ware het ondergeschoven kindje van Paars. Op het internet preek je nooit alleen maar voor eigen parochie. Dus: trek uw conclusies, gij niet-anarchisten, als u verder niets hoort.

1 Reactie


Uiteindelijk heeft de Tweede Kamer besloten dat Artikel 1 van de grondwet niet geldt voor één van haar leden. Ze heeft het niet nodig gevonden de zaak van het fameuze arrest van de Hoge Raad te vergelijken met de zaak AHA. De Tweede Kamer doet dus wat je als anarchist van een parlement mag verwachten: sommige dieren zijn gelijker dan anderen.

zei: waegari op 21/05/2006 om: 11:53u


Powered by Greymatter