Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

04/25/2006: "Hotel Bankenbosch * * * * *"

Van alle gemakken voorzien hier. TV op de kamer, royaal binnenplatsoen, fitness bij de prijs inbegrepen (toch zonde dat ik daar niet van houd) en gezonde lucht, want midden in het bos. Een vijfsterrenverblijf, al laat het eten te wensen over.

esserheem (11k image)

Klik op meer !!!

Jaja, ik heb hier zelfs internet, al is het wel op z’n drents: je vraagt een webpagina op en een paar dagen later komt ie per post aan. Maar dan ook wel met 0% packet loss!
Maar dat is geen probleem. Surfen kan immers ook op teletekst en dat is hier gewoon live.

Online radiostations luisteren was nog nooit zo eenvoudig: je klikt de schakelaar aan de muur gewoon naar stand 1, 2 of 3 en de bijhorende radiozender begint gelijk te spelen. Alle benodigde software is al in de muur geïnstalleerd.

Wie liever buiten is, kan op een luxe binnenplaats terecht. Een zwerfkei in het midden herinnert aan het feit dat je in Drenthe zit. Wie buiten webpagina’s wil bekijken, hoeft zich geen zorgen te maken. De opgevraagde pagina’s zijn wanneer ze eenmaal bezorgd zijn, overal te bekijken, ook buiten en zelfs op de wc. Overal is aan gedacht om het de hotelgasten zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotelpersoneel komt je zelfs dagelijks om 8:30 wekken, voor mocht je toevallig iets te doen hebben die ochtend (en zo niet dan slaap je gewoon verder, om 12:00 word je weer opnieuw gewekt).

Ook aan je veiligheid is gedacht. Om inbrekers buiten te houden, gaan de buitendeuren en de gangdeuren ’s avonds op slot. Wat wil je nog meer??
Nog 25 dagen, dan mag ik eindelijk naar huis.

Huishoudelijke mededeling: Ik krijg aardig wat post van een boel mensen. Geweldig, ik vind het heerlijk om zoveel post te krijgen en probeer zo veel mogelijk te antwoorden. Dat is echter niet altijd mogelijk, want er zijn mensen die vergeten hun eigen adres te vermelden. Dat is jammer, want dan kan ik niet terugschrijven. Daarom mijn oproep: Als je me schrijft, vermeld dan altijd je eigen adres. Mijn adres vind je hier

1 Reactie


Goh, op deze manier ga ik helemaal terugverlangen naar mijn geboorteprovincie, vooral door die opmerking over die zwerfkei. Hmmm, misschien moest ik ook maar een paar boetes niet betalen... ;o)

Maarreh... heel veel sterkte nog en hou je taai, Peter!

zei: Wiske op 26/04/2006 om: 08:13u


Powered by Greymatter