Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

04/23/2006: "Zo ziet democratie er uit"

Na maandenlang tegenstribbelen is Al-Jafaari dan eindelijk afgezet als hoofd van het collaborateursbewind in Irak. George W. Bush feliciteerde het Iraakse volk met deze bijdrage aan de veiligheid van de Verenigde Staten (hij zei eigenlijk "America") en noemde het een stap voorwaarts op weg naar de democratie - ook al begrijpt niemand buiten zijn kringetje hoe hij daar op komt.

ba_bush_stanford_182_mac (90k image)
Klik op meer

Hij deed dit na een tournee door Noord-Californië waar hij overal moest worden weggestopt en omgeleid, soms per heilcopter, om de te overdadige uitingen van diepe dankbaarheid van zijn volk te ontlopen. Het kan je soms te veel worden als leider van de Vrije Wereld.
Hij was ook even langs bij een zogeheten denktank op de Stanford Universiteit (Hoover Institute), waarvan bekend is dat ze liever gisteren dan morgen Iran met kernbommen zouden platgooien in het kader van de bevordering van de wereldvrede en de vrije markt. Bush kon niet naar binnen dankzij duizenden dankbare medeburgers - de Hoovertiepjes moesten naar hem komen.

Een uiting van dankbaarheid - de tralies zijn die van de Abu Ghraib-gevangenis:
Bush_in_AbuGhraib (7k image)

Een beetje chimpansee kan hier toch niet blij mee zijn.
bush_chimp (40k image)


Powered by Greymatter