Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

04/20/2006: "Hee arbeider daar -"

Ja, jij daar! Kom van dat dak af - 'k waarschuw nie meer...
Viert den eersten Mei, Arbeider! En doe dit door Celine Dion of Whitney Houston aan te vragen. Of Hotel California. Sky Radio is niet meer van Rupert Murdoch maar van De Telegraaf en dat moet gevierd worden.


Klik op meer

Van deze site die na 1 mei wel uit de lucht zal zijn en ook uit de cache zal verdwijnen - deze tekst hebben we wel in ieder geval:

"Een grote klus binnengehaald? Een nieuwe collega op de afdeling? Als je wat te vieren hebt met je collega's, vier je dat natuurlijk op de Dag van de Arbeid met de lekkerste muziek. Vul hiernaast het formulier in. Laat weten wat je graag met elkaar wilt vieren en welke muziek je daarbij wilt horen. Op 1 mei wordt tussen 9 en 5 op Sky Radio 101 FM elk uur bekend gemaakt welke plaat is verkozen tot de Monsterboard.nl plaat van de Arbeid van dat uur. Je hoort dan ook of jij en je favoriete collega's een dagje gaan racen op het circuit van Zandvoort of op culinair vliegavontuur gaan in de Culicopter.

Heb je helemaal niets te vieren met je collega's? Dan is het de hoogste tijd dat jezelf trakteert op een nieuwe baan. Plaats hier je CV."

Bruine diefstal - dat gaat misschien iets te ver. Maar het is wel ongelooflijk grof.


Powered by Greymatter