Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

04/18/2006: "Crust Paradise"

Het voedsel hier is ranzig. De cellen zijn ranzig. De plee is ranzig. De douche is ranzig. De gang is ranzig. Alles is hier ranzig. Om een crust als mij echt te kunnen straffen, zouden ze beter alles hier tweemaal daags schoon kunnen maken.
Terezinkleinevesting44 (16k image)
Klik op meer

Gevangenis is zo ongeveer Crust Paradise. Alles is hier ranzig. Je bed moet je helaas wel wekelijks verschonen, maar dat geldt niet voor je kleren. Zolang je zelf niet over je eigen ranzigheid gaat zeuren, doen de cipiers dat ook niet.
Mooi voor mij, want ik ben nu eenmaal zo'n crust die het liefst de hele dag in bed ligt te stinken (en dat mag hier!), maar de meesten hier zijn enorme ijdeltuiten die iedere dag douchen en klagen dat ze hun kleren niet kunnen wassen.

Weer een voorbeeld dat aantoont dat de moderne maatschappij niet is berekend op 'afwijkende mensen'. Mij zouden ze het meest straffen als de reinigingsdienst elk uur mijn cel reinigde en opruimde, als ik verplicht tweemaaldaags moest douchen en schone kleren aan moest èn verplicht deodorant op moest. Gelukkig hoeft dat niet. Ik mag gewoon in bed blijven stinken. De eerste week is voorbij, nog een maand te gaan. Mijn t-shirt is ranzig, zelfs de films hier zijn ranzig. Heerlijk! Op deze manier red ik het wel.
sm_pompomstatic (11k image)

3 Reacties


Nou, nog een fijne, ranzige maand toegewenst dan maar!

zei: Wiske op 19/04/2006 om: 08:33u

De bezoekruimte was anders nog wel 'redelijk' schoon. Maarja verder kom je als bezoek ook niet, balen... Had me meer thuis gevoeld in een crust-situatie.

zei: Steungroep Peter op 19/04/2006 om: 08:59u

arme drommel, ik zal je n louche poster opsturen haha.

wil je ook schimmel om naar te kijken als je je brood eet. dat mis ik soms wel hoor, met mijn burgerlijke huishippie's. hey maar sterkte en binnenkort krijgt u post van me!

zei: je oude kamperse huisgenoot op 22/04/2006 om: 22:44u


Powered by Greymatter