Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

04/08/2006: "Vijfduizend demonstranten tegen huurverhogingsplannen"

In Amsterdam is vanmiddag 8 april gedemonstreerd tegen de zogenaamde liberalisering van de sociale woningbouw (in de praktijk: definitieve opheffing).

damdekker (66k image)
Klik op meer

Hoewel er regen en wind voorspeld was scheen er een prettig lentezonnetje op de Dam. Vijfduizend mensen lieten hier aan de regering en meer speciaal minister Dekker weten tegen het vrij zweven van de huren te zijn. De weersverwachting had wat meer mogen meewerken.
Dekker was aanwezig maar durfde niet het podium te betreden. Tegen het televisiestation van Amsterdam meende zij te moeten zeggen dat de huren nog nooit zo weinig gestegen waren als het afgelopen jaar.
Ach ja, roep maar wat, als je maar op televisie komt.

4 Reacties


Te weinig voor een echte vuist!
Veel huurders weten niet wat hun boven het hoofd hangt anders zou de opkomst wel groter zijn.
Bovendien zetten deze plannen geen zoden aan de dijk, de huurmarkt komt vaster dan ooit te zitten omdat zittende huurders beschermd blijven. Wie gaat er nu dan nog verhuizen!!
Bovendien zullen starters al helemaal niet meer aan een huis kunnen komen.
Dikke Bullshit beleid! boos, grr

zei: Bolus op 08/04/2006 om: 19:51u

Jaja, stem PvdA!

Wat een heerlijk kritische beschouwing van de Vrije... huilen

zei: vik op 09/04/2006 om: 12:45u

jij bent de enige die er voor kan zorgen dat er meer als 4000 man daar staan. Stop met schelden, start met bouwen!! Critiek o.k, maar zorg er voor dat er een opbouwende discussie is. Persoonlijk denk ik dat 4000 niet slecht is, maar laat dit een begin zijn voor meer actie, laat de netwerken die tijdens deze demo opgezet (had kunnen worden) hun werk doen. Inderdaad de top van de PvdA is fout, maar dat betekend niet dat een groot deel van de leden hun hart aan de goede kant hebben.

zei: pele op 09/04/2006 om: 03:36u

Veel was ook te wijten aan het slechte weer begin die dag. Pas toen het zonnetje begon te schijnen, trok het aantal mensen aan.

zei: chaoss op 10/04/2006 om: 12:19u


Powered by Greymatter