Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/29/2006: "Hoe dom denkt u dat wij zijn, mijnheer Bos?"

PvdA-leider Wouter Bos vindt de Indiase overheid "zo corrupt als de neten". Volgens Bos moet Nederland daarom "geen bilaterale ontwikkelingshulp" aan India aanbieden.
Schrijft NRC-Handelsblad, onder andere.

tajs (75k image)
Klik op meer

En dat zegt Bos, van de Shell? Waarom was mijnheer ook alweer plotseling voor het uitsturen van Nederlandse militairen naar Afghanistan - waarmee hij het kabinet-Balkenende redde? Had niets met pijpleidingen te maken, hoor...
Waarom wilde hij namens zijn club niets weten van de demonstraties tegen de aanval op Irak, waar zijn achterban volop aan meedeed?
En de politiek leider van een partij waarvan zijn voorganger de energiesector, de Postbank en de posterijen heeft geprivatiseerd - om na zijn aftreden commissaris te worden bij zogenaamde bedrijven in die sector...
Zo iemand durft over het tweede land ter wereld te zeggen dat het zo corrupt als de neten is?
Denkt hij dat ieder stuk kiesvee nog dommer en slechter is dan hijzelf?

3 Reacties


Tja, je hebt helemaal gelijk Prul wat je over Wouter de Boskabouter te melden hebt. Maar het ontkracht niet de constatering van de man dat India corrupt is. Weet je wel dat in dat land hele kasten door de overheid worden uitgesloten van de samenleving? De kritiek van Bos in deze is zo slecht nog niet.

zei: alex op 29/03/2006 om: 15:45u

De pot verweet de ketel - dat moeten we vaststellen. huilen

zei: Prul op 29/03/2006 om: 16:06u

kan er dan een regering bestaan die niet corrupt is?

zei: NN op 01/04/2006 om: 17:35u


Powered by Greymatter