Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/14/2006: "Terroristen over de vloer"

Het is officiëel: de mensen achter Indymedia en Food Not Bombs zijn niets meer of minder dan een stelletje terroristen. Dat vindt de FBI tenminste. En daarmee moet ik toch vrijwel zeker zijn van een plaatsje op de Nederlandse gevarenlijst...
foodnotbombs2 (80k image)
Klik op meer

Tja, want op Indymedia schrijf ik regelmatig een artikeltje en bij Food Not Bombs heb ik het afgelopen zondag nog bonter gemaakt door hun terreurwaren (eten, klaarblijkelijk is dat staatsgevaarlijk) aan te nemen en ze vervolgens nog bij mij thuis uit te nodigen ook!

Afgelopen week is er een èchte terreurorganisatie veroordeeld: de Hofstadgroep. Zij waren potentiëel staatsgevaarlijk: ze hadden machinegeweren en handgranaten in huis en er waren plannen van hun bekend om de kerncentrale in Borssele op te blazen (overigens een extra reden om die centrale vandaag nog te sluiten, want wat zouden de gevolgen zijn als het ze gelukt was?). Duidelijke kenmerken van een terroristische organisatie.
Maar Indymedia en Food Not Bombs... Wat voor catastrofale oorzaken kan het hebben om nieuws te publiceren op een nieuwswebsite? Wat voor nationale rampen kan het veroorzaken om eten op straat uit te delen? Of staat de Volkskrant toevallig ook op de lijst van staatsgevaren? En de mensen die gratis proefmonsters uitdelen op straat?

Nu ik deze organisaties heb verdedigd, zal ik wel op de terreurlijst komen van de USA. En mag ik daar niet meer het land in komen. Tja, ik wilde er toch al niet heen. Veel te gevaarlijk. Bij mij staan die Amerikanen namelijk bovenaan de lijst van terreurverdachten.


Powered by Greymatter