Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/09/2006: "Huwelijksaanzoeken voor Tada"

Ze moet toch inmiddels wel het meisje zijn met de grootste harem. Als ze tenminste alle mannen zal trouwen die met haar willen trouwen. Tada Pasic heeft de afgelopen weken honderden huwelijksaanzoeken gekregen. De mooiste meid van Nederland? Daarover zullen de meningen verschillen (ze is wat mij betreft in elk geval inderdaad heel mooi, maar de mooiste... Dat zou ik niet weten). Maar gewild is ze zeker: al deze mensen willen wel een schijnhuwelijk met haar aangaan om haar in Nederland te houden.

Klik op meer...

Een schijnhuwelijk, voor de jongsten onder ons, is een huwelijk dat louter aangegaan wordt om n van de partijen een verblijfsvergunning te geven. Wanneer een buitenlander namelijk met een Nederlander trouwt, krijgt deze buitenlander automatisch een verblijfsvergunning toegewezen.

De IND is echter niet gek. Je moet wel aannemelijk kunnen maken dat jullie ook echt verliefd zijn en langdurig bij elkaar willen blijven, om op deze manier iemand aan een verblijfsvergunning te helpen. Of Tada aan haar huwelijksaanzoeken ook echt iets heeft is daarom maar te bezien, gezien de teksten als "ik hoop dat je in Nederland mag blijven, en anders trouw je toch met me". Tja, je moet jezelf niet vantevoren al gaan verraden natuurlijk...

Al is het natuurlijk wel zo dat Tada niet bepaald de lelijkste is, getuige een jongen die stelde dat "hij best met haar wil trouwen voor een verblijfsvergunning, en een lekkere meid er gratis bij". Je kunt je dus afvragen hoeveel schijnromeo's het ook daadwerkelijk bij 'schijn' willen houden...
En laat ik ook eerlijk zijn: Tada is ook een leuke meid, die bovendien weet wat ze wil en er alles aan doet om het te bereiken en haar toekomst veilig te stellen, iets wat ik als een heel goede eigenschap zie. Dus mocht Tada dit lezen: mijn faxnummer is 084-8338383 (ik ga niet mijn telefoonnummer hier neerzetten, want dan gaan al die kiddo's die De Vrije lezen mij ineens platbellen, om nog maar te zwijgen van al die jongetjes die mij nu als concurrentie gaan zien). wink

Je kunt - al dan niet met huwelijksaanzoek - de petitie tekenen om Tada hier te houden op deze site.

11 Reacties


Fijn dat er op internet overal plaatsen zijn waar jongetjes met te veel aggressiviteit hun adrenaline kwijt kunnen. Net als zij zal ik ook maar anoniem reageren, dat is waarschijnlijk stoer.

zei: Suckeltje op 09/03/2006 om: 14:53u

Dit bericht heeft een hoog zeehondjesgehalte, incidentenpolitiek noemen we dat...

zei: vikkie op 09/03/2006 om: 15:09u

aan de reacties te zien bereikt de vrije een steeds grotere (niet anarchistische) doelgroep big grin

zei: epimetheus op 09/03/2006 om: 18:59u

Wat een ongeloofelijk stom en asociaal gedrag vertonen die mensen van de eerste 2 reacties. Wat is de reden, vraag ik me dan af? Heeft Boze Rita soms contacten met propaganda-organisaties, met als doel zoveel mogelijk naive mensen te overtuigen dat alle buitenlanders hetzelfe zijn en zijn zoals Mohammed B en Samir A? Heeft ze het volk zover gekregen dat ze denken dat alle buitenlandse vrouwen met meerdere mannen tegelijk naar bed gaan?

Ik vind het om te huilen dat mensen z ontzettend naief kunnen zijn.

Dit gaat ten koste van het vertrouwen in de Nederlandse solidariteit met anderen, waardoor ze juist die criminele dingen gaan denken. De mensen die zo praten over buitenlanders zijn d reden waarom er terroristen bestaan.

Met linkse groeten,

Limburg Division Admin Lord Le Brand

zei: Limburg Division op 09/03/2006 om: 19:37u

Ik heb de eerste twee reacties op dit item van Mark en sjoerd verwijderd. (Het betreft hier n en dezelfde persoon) De Vrije is geen plek om te schelden en te beledigen. Dat doe je maar op andere sites. Betreffend heerschap heeft ook een IP-ban gekregen om te voorkomen dat onze site vaker wordt vervuild met dergelijke onzin.

zei: J.B. Arend op 09/03/2006 om: 22:09u

Als een nederlander met een buitenlander trouwt, krijgt de buitenlander absoluut niet automatisch een verblijfsvergunning! De nederlander moet bijvoorbeeld tenmindste voor een jaar een arbeidscontract hebben met een inkomen can tenmindste 120% van 't minimumloon, om maar iets te noemen.

Geen jaarcontract? Geen verblijfsvergunning. Dus ook voor zelfstandigen b.v., je partner mag in 't buitenland blijven wonen (OK, er zijn uitzonderingen)

zei: vullis op 09/03/2006 om: 22:55u

Nou, da's mooi klote, daar gaat mijn droomschijnhuwelijk, want als freelancer heb ik nergens een contract. Maar wel eindelijk een column met meer dan 2 reacties! smile

zei: Peter Barton op 09/03/2006 om: 23:30u

Waarschijnlijk zal een huwelijk - "schijn" of niet - haar niet in Nederland houden, zij mag de vergunning afwachten bij haar ouders, die zelf nog steeds geen vaste woonplaats hebben als ik het goed begrepen heb. Dus daar krijgt zij nog steeds haar school niet mee af. Vast aardig bedoeld, maar zinloos - ook als een serieus huwelijk de bedoeling is.

zei: Prul op 10/03/2006 om: 01:31u

Even offtopic: Ook het "Zijn stemmachines betrouwbaar" log is ietswat vervuilt.

zei: nonutopia op 10/03/2006 om: 09:36u

Dank voor je opmerkzaamheid, het is inmiddels door Bolus aangepakt!

zei: Arend op 10/03/2006 om: 14:17u

wat ik hiermee wil zeggen is dat het niet waar is wat alemaal wordt gezegt.ik weet niet waarom je aanvraag was geweigerd,maar wat ik voor zeker weet is dat de wet geldt niet voor iedereen.Mensen worden niet zelfde behandeld en het heeft niks te maken met de wet.Alleen omdat MV verdonk heeft dat gezegt en ze kan haar beslissing niet terug trekken vanwege het ontkennen van het schuldgevoel alleen als ze onder de druk van de tweede kamer.Het is nog niet gebeurt in jouw geval schat omdat je genoeg bewijzen als ze zeggen moet hebben en ik heb dat voor je als je hier wil blijven.Wij leven in een democratische land waar de laatste woord aan Verdonk is maar niet aan de wet.Ik kan jou een goei advocaat adviseren,want een goei advocaat isdat je de zaak 100 pecent wint wat het ook is.Hij heeft een verblijfverguning voor alle zijn klanten getrokken van IND.En wat zou je verbazen misschien is bijvoorbeeld staat menseb die hebben eerder asiel in andere europeese land gevraagd en hetis bekend in hun dossier bij de IND ,toch hebben ze een status gekregen,onbepaaldtijd en binnenkort gaan ze nederlands paspoort krijgen zeker.En het land er uit met veel gelg omdat ze met criminaliteit hebben te maken.Die soort mensen reizen binnen Europa met meer dan paspoort want ze hebben meer dan een naam.In ARMENIA ,betalen ze geld om een paspoort te krijgen met allemaal vals persoonlijk gegevens. En hier vraag ik me af of IND heeft niet de grote verantwoordelijkheid van het stijging van de criminaliteit binnen Nederlend en europeens landen. Is het ver om dat te onderzoeken ?waarom maakt Verdonk zo druk over naturalisatietoets en geen verblijfveguning aan Taida geven in plaats van echt onderzoeken wie heeft recht om nederlands te worden.En het is niet te bewijzen in paar nederlands woorden maar het is de moeite waard om echt naar de landen van herkomst van die mensen te gaan met hun persoonlijke gegevens en een grote foto om een onderzoek te doen of hun gegevens met hun foto en adres daar kloppen of niet.Iedereen is bekend in zijn stad of dorp,het werld is klein.Ik ken ook mensen die uit een veiliger land kwamen dan waar je vandaan komt en ze hebben een status gekregen.Als je hebt gezegt dat je slaaploos en van
nachtmerie lijdt, waar ben je terecht een psychiatrie gekomen,had je ook een kans gemakt.slikeken de medecijn of niet is niet belangerijk.Ik ken mensen die de medecijn in toilet goeien of aan andere gebruikers geven.Ze liegen en misbruik van de situatie en van de overheid maken terwijl iemand als Taida mag hier niet blijven .Ik vind het onrechtvaardig en oneerlijk.Is niet Armenia veiliger dan waar komt Taida vandaaan?vraag ik me af.Waarom neemt Verdonk de zaken nu persoonlijk?en waar staat de wet onder of boven Verdonk?of ze is de wet?Wij vechten om te overleven.wat moet je niet doen is aanvarden wat anderen denken dat goed is voor je.Moet je voor jouw doel gaan vechten met vol zelfvertrouw in jezelf en nooit de situatie accepteren omdat het zo is maar juit moet je in geloven en als het nodig is naar de organisatie van mensen recht.als je wat informatie nodig hebt laat mij weten via het pagina en probeer ik contact met je of met de mensen die je steunt te nemen.De kracht van je toekomst zit in jezelf.Je bent degene die weet wat ze wil , trouwen is geen optie.blijven vechten in wat je gelooft dat recht is.Ik hoop dat je niet het land gewoon zo maar uit zordt gezet en veel succes en misschien zie ik je onder andere omstandigheden.Hulp nodig,ik ben hier zusje

zei: suzane op 12/03/2006 om: 15:08u


Powered by Greymatter