Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/01/2006: "Deportatie robot functioneert buiten verwachting goed!"

Deze robot is reeds 3 jaar een rots in de branding van de Nederlandse rechtse politiek.
Ondanks de stortvloed van kritieken nog geen roestplekje opgelopen en gisteren heeft ze een uitmuntende prestatie neergezet.
De deportatie van een kind!!!
verdrob1 (17k image)
Ze wilde zo graag de VWO afmaken die nog maar enkele maanden in beslag zou nemen maar deze bovenstaande Robot wilde daar niet van weten. Prestige en anders verzakkende accu's tot gevolg.

Druk op meer.

update:

Op Teken voor Taida kun je een petitie tekenen en zo misschien nog iets betekenen voor Taida of wellicht voor het mogelijk volgende slachtoffer van Verdonk.

Taida Pasic moet binnen 28 dagen het land uit.
Op www.nu.nl kun je eventueel de feiten lezen die tot deze uitzetting hebben geleid.
De enigste zorg die ik persoonlijk heb is dat ik woedend ben over deze kortzichtige en onnodige kwelling van een kind. Maar wie ben ik? Het liefst had ik nog een hitler snorretje getekend boven de mond van Verdonk op het robot plaatje.
Maar dan zou ik mij verlagen tot het niveau van deze Minister.

Opmerkelijk is het wel dat Nederland het verdrag van het kind heeft ondertekend en derhalve het daar niet zo nauw mee neemt.

Artikel 3

1. Bij alle maatregelen betreffende kinderen, ongeacht of deze worden genomen door openbare of particuliere instellingen voor maatschappelijk welzijn of door rechterlijke instanties, bestuurlijke autoriteiten of wetgevende lichamen, vormen de belangen van het kind de eerste overweging.

Je mag je afvragen wat deze Minister bezield door een beslissing te nemen die het leven en de toekomst van een kind vernietigd. Een Minister die voorrang geeft aan wettelijke regels i.p.v. jeugdrecht.
Wellicht is deze Minister vroeger vreselijk gepest door iemand van allochtoonse afkomst of heeft ze ooit een blauwtje opgelopen tijdens een vakantie in het buitenland.

Er moet iets 'zieligs' met Verdonk in het verleden zijn gebeurd waardoor deze volslagen idiote beslissing verklaarbaar is.
Het is te hopen dat ze snel struikelt en niet meer overeind komt, ik schaam me voor het feit dat ik in dit land woon met zo onmenselijke politiek!

1 Reactie


Verdonk beroept zich er op dat zij zich aan de wet - een baksel van Job "de boel bij elkaar houden" Cohen (hè, wat misselijk van mij evengoed om daar eens aan te herinneren) - houdt. Ik vraag mij soms af of zij niet meer agressie oproept dan bijvoorbeeld Cohen doordat zij vrouw is.

Het meisje Taida is op drift gejaagd dankzij de uiterst humanitaire interventie van onder andere Nederland ter wille van Albanese dopedealende guerrilleros. Begiftigd met zevenduizend euro mag de familie het verder bekijken op de Balkan. Daar moet ze genoeg aan hebben, vindt de IND. Teruggaan naar het NAVO-protectoraat Kosovo zit er niet in. Hè, wat naar van mij om hieraan te herinneren.

En Kalou - wat een grap zal dat zijn als hij volgend jaar naar Manchester gaat, of naar Milaan of Barcelona - zou hij dan toch Nederlander blijven? Hè wat een nare opmerking weer - maar eerlijk gezegd zit ik met zijn geval aanzienlijk minder dan met dat van Taida.

zei: Prul op 01/03/2006 om: 12:51u


Powered by Greymatter