Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

02/21/2006: "Als je onschuldig bent heb je niets te verbergen"

Het is zover - het was bijna onvermijdelijk. En er worden natuurlijk mensen rijk aan. Vogels hebben ringen, koeien hebben oormerken, mensen krijgen chips ingeplant. Kun je altijd opgespoord worden.

reception (9k image)
Klik op meer

Het is een kwestie van tijd en je weet niet eens op welke glijdende schaal je je bevindt. Toen het nog niet moest liepen er al hopen mensen rond met hun paspoort met het idee dat zij zich voortdurend moesten kunnen legitimeren. Nu is het nauwelijks nieuws als een hele avond iedereen 'preventief' gefouilleerd wordt rond Den Haag Holland Spoor.
Het Regime dat voortdurend vrijheid van keuze, individualiteit en nemen van eigen verantwoordelijkheid predikt zal er geen moeite mee hebben. De chipsfabriek is klaar - een kleine injectie en je bent altijd op te sporen.
Nu nog voor arbeiders in speciale fabrieken waar toegang beperkt is. Ook handig voor (oude) mensen die in de war zijn en verloren lopen. Voor kleine kinderen (kunnen niet meer verdwalen). Voor ontsnappingsgevaarlijke gevangenen. Voor gevangenen. Voor asielzoekers (weiger je, dan krijg je het zeker niet).
Op den duur ongetwijfeld vereist door de Zorgverzekering van Vrije Keuze.
De vreters uit de staatstrog die er voor zullen zorgen dat we permanent bewaakt kunnen worden:
hier. Ze vermelden trots dat sinds kort iemand uit de omgeving van George W. Bush, Tommy Thompson, in de raad van bestuur is opgenomen. Niet iets om van op te kijken.
Tip: George Monbiot.


Powered by Greymatter