Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

02/16/2006: "VVD: de partij die over lijken gaat"

Voor de vierde keer in een half jaar heeft iemand in het asielzoekerscentrum Leiden een zelfmoordpoging gedaan in verband met aanstaande uitzetting naar een Veilig Land. Gisteren 15 februari sneed een Iraakse man zijn hals door. Het is nog niet bekend hoe het met de man is.

rijnsburgerweg (21k image)

Klik op meer

Het lot van de man is in handen van dezelfde minister die interviewtjes geeft aan de courant van wakker Nederland over het Kosovaars-Winterswijkse meisje dat hier haar eindexamen wil doen. De stemming zit er wat de partij die deze minister naar voren geschoven heeft goed in: klaarblijkelijk zijn er spotjes op de Nederlandse radio waarin de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie zich aanbeveelt als partij ter voorkoming van immigratie en niet van de boel bij elkaar houden. Vissen in de vijver van Janmaat en meer nog van Fortuijn.

Als ik het toch even mag zeggen: ik heb zelden zoveel van Hans Wiegel gehouden als dezer dagen - laten mensen die De Vrije lezen vooral niet denken dat het onbelangrijk is of de VVD gecorrigeerd wordt op de koers van xenofobie en hitserij: het is wel degelijk van levensbelang. Letterlijk. Als die club verder naar ultrarechts afdrijft sleept ze de andere vanzelf mee. Tenzij je er een soort Verelendungstheorie op na houdt moet je dit echt niet wensen.
Cornelis Prul dixit.

Bron: correspondent bij Koekeroe Reedio.


Powered by Greymatter