Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

02/07/2006: "AnimalRights: That's what we want!"

animalrights (5k image)

Binnenkort verschijnt een nieuw mediumplatform voor dierenrechten & actvisme, AnimalRights. Op de website vind je nieuws en artikelen over dierenrechten, door AnimalRights en haar bezoekers. Bezoekers worden in de mogelijkheid gesteld zelf nieuws te brengen via AnimalRights door een nieuwsposting systeem.
Verdere interactiviteit willen we bereiken door AnimalRights Radio/TV-streaming. Hierover zal straks meer informatie te vinden wanneer de website online gaat.

Klik op meer !!

Wat zijn de doelstellingen van Animal Rights?

Doelstelling 1:
Ons doel is om de nieuwsgaring op gebied van dierenrechten te bevorderen.
Dit doen wij door een open posting systeem waar bezoekers hun nieuws kunnen posten anoniem.

Doelstelling 2:
Op de website staat nieuws, informatie en communicatie centraal

Doelstelling 3:
Het bevorderen van samenwerking tussen verschillende dierenrechten groepen en organisaties

Doelstelling 4:
Aanbieden van resources ter bevordering van de dierenrechtenbeweging (denk aan info over opstarten AR-group, starten van acties, organisatie etc.)

Doelstelling 5:
Ter bevordering van een positiever imago over dierenactivisten

Doelstelling 6:
Ter bevordering van universele verklaring voor de rechten van het dier

Doelstelling 7:
Promotie van een diervriendelijke/milieuvriendelijke levensstijl

Wat kan jij doen?
We zijn opzoek naar organisaties/individuen die graag een helpende hand willen bieden aan dit project. Zowel zijn we mensen nodig voor het modsteam, alswel het techteam om dit project op te kunnen starten. Tevens zijn we benieuwd naar wat de bezoekers van ons verwachten en wat zij graag willen zien.
Daarom vragen wij een ieder aan te schuiven in onze IRC Redax channel. Deze is via een IRC-client te bereiken op: irc.indymedia.org #change
Beschik je niet over een IRC client, dan kan je met je webbrowser via http://chat.indymedia.org aanschuiven. Voeg als extra channel #change toe.
Elke maandag vanaf 20:00 hebben wij hier ook onze openbare vergadering waar een ieder welkom is om bij te dragen aan dit project.

Wat is het Modsteam?
Het modsteam gaat zich bezig houden met de content van de website, de invullingen en een wakend oog bieden over de website, ookwel moderaten genoemd.

Wat is het Techteam?
Het teachteam gaat zich bezig houden met de technische zaak, ontwikkeling van de website, automatiseren etc etc.

Animal Rights RTV Broadcasting

Af en toe is inmiddels AnimalRights Radio te beluisteren, de kick-off van AnimalRights RTV Broadcasting is (onder voorbehoud) begin Juni tijdens de Pinksterlanddagen.
Tot die tijd kan je genieten van afwisselende muziek van jazz en lounge tot tekno, en rustige bekendere plaatjes tot het ondergrondse beukwerk! Tevens bied AnimalRights RTV Broadcasting ruimte aan nederlandse en internationale vrije radios die met regelmaat te beluisteren zijn via AnimalRights.
De studio is te bereiken via IRC (irc.indymedia.org #change).

Oproep!!

AnimalRights RTV Broadcasting is op zoek naar nieuwe muziek. Bandjes/artiesten die graag hun eigen ding willen verspreiden kunnen muziek sturen via e-mail of een cd'tje/dvd'tje per post. Zie contact gegevens hieronder!

Streams

80 kbs MP3Pro Stereo
http://animalrights.nl/80.m3u
http://freeteam.nl:9000/ar80.m3u

18 kbs MP3Pro Mono
http://animalrights.nl/18.m3u
http://freeteam.nl:9000/ar18.m3u

Contact studio: radio@animalrights.nl

Contact

Animal Rights
Postbus 222
9400 AE Assen
info AT animalrights.nl
www.animalrights.nl

2 Reacties


Doelstelling 8: Nietsvermoedende journalisten uit het niets opbellen om te vragen of ze nog wat nieuws te vertellen hebben. razz

zei: Peter op 07/02/2006 om: 17:07u

En daar heeft Peter dus ervaring mee dat onze verslaggevers onverwachts gebeld worden om op de proppen te komen met nieuws. Maar dat is slechts onderdeel van een radioprogramma.

Natuurlijk bied de website een skala aan nieuws, informatie en achtergronden en kan de bezoeker zelf actief bijdragen aan AnimalRights.

zei: AnimalRights RTV Broadcasting op 07/02/2006 om: 23:02u


Powered by Greymatter