Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

02/02/2006: "Anarchistisch Theaterfestival in Montreal"

Op 8 en 9 mei zal in Montreal het eerste Anarchistisch Theaterfestival plaats gaan vinden.
sextoysphoto3 (15k image)
En van de initiatiefnemers is Norman Nawrocki die furore maakte met zijn hilarische sex shows
Het festival maakt deel uit van het Anarchiefestival dat jaarlijks in deze Canadese plaats in de maand mei vooraf gaat aan de grootste anarchistische manifestatie in Noord-Amerika, namelijk de anarchistische boekenmarkt in Montreal.
Klik op meer.

Het Anarchistisch Theaterfestival is thans op zoek naar acts en groepen die willen optreden. Het is de allereerste keer dat een dergelijk festival in Noord-Amerika wordt gehouden. De organisatie zoekt naar theaterstukken over anarchisten, anarchistische ideen, geschiedenis of elk onderwerp dat aan het anarchisme is gerelateerd.

Daarbij maakt het niet uit of het om oud of nieuw werk gaat of dat de stukken wel dan niet door anarchisten zijn geschreven. Het mag gaan om complete producties of gedeeltelijk opgevoerde voorstellingen, zolang de voertaal maar Engels of Frans is.

De organisatie is op zoek naar werk dat anti-staat, anti-kapitalistisch, anti-sexistisch, niet-homofobisch en anti-autoritair is. De uitgangspunten van het hele anarchistische festivalgebeuren staat vermeld op de site van de anarchistische boekenmarkt. Groepen dienen belangeloos aan het festival mee te werken.

Correspondentie over het theaterfestival verloopt via dit mailadres.

En van de betrokkenen bij het theaterfestival is Norman Nawrocki een anarchist met een lange staat van dienst als activist, muzikant en performer. Hij was in het verleden ondermeer betrokken bij het uitstekende tijdschrift Open Road uit Vancouver.


Powered by Greymatter