Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/28/2006: "Een gezellig festival"


Je moet er wat voor over hebben om journalist te zijn bij media die vaak het stempel 'alternatief' krijgt. Kreeg ik gisteren nog een mailtje van het hoofdkantoor dat ik verslag moest doen van 'het festival van wereldontbeteraars', iets waarvan ik nog nooit gehoord had, vandaag ben ik noodgedwongen al in dienst van het festival 2.Dh5, waar ik eveneens nog nooit van gehoord had.

Klik op meer

Beide namen blijken te behoren bij n en hetzelfde festival, met een mooie site alwaar ook het laatste nieuws van het festival valt te lezen.
En dat nieuws, dat komt dus onder andere van mij. Want ik mocht hier alleen verslag doen als ik meteen ook verslag zou doen voor hun site. En of de Vrije ook niet nog even kon wachten, werd me zonet gevraagd, want hun eigen site gaat voor. Je moet er wat voor over hebben om hier verslag te mogen doen. Er zit een andere kant aan: ik mg hier tenminste nog verslag doen, journalisten van andere media worden hier geweigerd, uitgezonderd Nederland 3 (LLiNK). Niets te verbergen, puur en alleen omdat dit festival eigenlijk nog een try-out is. Mocht het slagen, dan komen er meerdere edities.
Organisator Ron is in elk geval tevreden met de opkomst van ongeveer 100 man. En het is nog niet afgelopen, want ook morgen kun je nog in Utrecht terecht.

2 Reacties


Tja en dan vergeet-ie even te melden dat hij ook verslag heeft gedaan van wat er vandaag daar nu eigenlijk is gebeurd
http://www.indymedia.nl/nl/2006/01/33853.shtml
Zie ook: http://www.bastanetwerk.nl/nieuws/index.html

zei: J.B. Arend op 28/01/2006 om: 21:36u

Bescheidenheid, heet dat. smile

zei: Peter Barton op 29/01/2006 om: 12:49u


Powered by Greymatter