Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/20/2006: "Mehdi vrijgelaten na beŽindigen hongerstaking"

De Iraanse vluchteling Medhi heeft vandaag zijn hongerstaking na 56 dagen beŽindigd nadat hij een gesprek met de IND heeft gehad.
Mehdi3 (14k image)
Mehdi
Dat meldt het Platform Red Mehdi.
Klik op meer.

Het Platform laat weten dat Mehdi door het gesprek met de IND zoveel vertrouwen heeft geput dat hij zijn hongerstaking heeft beŽindigd.

Zijn detentie is opgeheven en hij is van Scheveningen terug gebracht naar zijn appartement in Vlissingen. Daar wachtten de artsen op hem. Hij is onderzocht en overgebracht naar een ziekenhuis om te herstellen.

Het Platform Red Mehdi is opgelucht dat Mehdi zijn hongerstaking heeft stopgezet en heeft op basis van het gesprek van Mehdi met IND vertrouwen in het verloop van de verdere procedure.

Mehdi bedankt alle leden van Het Platform zeer hartelijk voor de onvoorwaardelijke steun. De komende dagen zal hij nodig hebben om in alle rust aan te vangen met zijn herstel.

De op 21 januari georganiseerde manifestatie Middelburg gaat intussen nog wel door: In de Baptiste Gemeente, De Fontuijn in Kruitmolenlaan 70 te Middelburg worden handtekeningen overhandigd aan burgemeester Van Dok. De handtekeningenactie is gecoŲrdineerd door Evangelische Omroep afdeling Veere (jawel!) in de persoon van dhr. J. Bart. Alle Evangelische kerken in Zeeland zijn door hem benaderd.

Ook het verzamelen van handtekeningen en steunbetuigingen zal gewoon worden voortgezet.

Bron: Platform Red Mehdi


Powered by Greymatter