Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/20/2006: "Jacht op wilde paarden"

De aanklachten tegen milieu-activisten in de westelijke Verenigde Staten lopen waarschijnlijk vooruit op een verdere jacht op activisten die meer in de pas lopen, maar wier boodschap het regime onwelgevallig is. Het milieu-activisme wordt als belangrijkste "binnenlandse" vorm van terrorisme aangemerkt.

wildepaarden1 (11k image)
Wilde paarden, zoals "verwerkt" in het slachthuis dat Jonathan Paul - zelf brandweerman - in brand zou hebben gestoken
Aanvulling 22 januari
Klik op meer

In ieder geval is onder de elf beschuldigden, van wie er nog drie op vrije voeten zijn, een of twee zogenaamde kroongetuigen: dit zijn mensen die beloofd hebben te zullen bekennen en daarvoor (flinke) strafvermindering in het vooruitzicht gesteld is. Een door en door corrupt systeem dat niettemin schering en inslag is in de VS.
Ee ntwaalfde betrokkene kon al niet meer aangeklaagd worden: de boekhandelaar William Rodgers zou in de politiecel zelfmoord hebben gepleegd met behulp van een plastic zak. Het Openbaar Ministerie heeft tevens toegegeven dat er ook een agent provocateur in het spel is: hoogstwaarschijnlijk Jacob Ferguson, die verscheidene branden heeft gesticht maar die niet vervolgd wordt.

De brandstichtingen waar de elf van beschuldigd worden zijn begonnen in oktober 1996, toen het Earth Liberation Front een vrachtwagen in de fik stak bij een boshut in het Willamette Staatsbos. Zij zouden een tankje als brandbom aan het dak bevestigd hebben en het gebouw ondergespoten hebben met leuzen die opriepen het bos te sparen. Een merkwaardige combinatie, die doet denken aan een politieopzetje. Waarom zou je leuzen spuiten op een gebouw dat via een "bom" in de fik zou gaan?

De adressen van de zogenaamde Auburn Three in de gevangenis:

Lauren Weiner X-4198634 7W419
Sacramento County Main Jail
651 "I" Street
Sacramento, CA 95814
Verenigde Staten van Amerika

Eric McDavid X-2972521 4W114A
Sacramento County Main Jail
651 "I" Street
Sacramento, CA 95814
Verenigde Staten van Amerika

Zachary Jenson X-4198632 7E213A
Sacramento County Main Jail
651 "I" Street
Sacramento, CA 95814
Verenigde Staten van Amerika

Snel schrijven, want deze adressen zijn zeer beperkt houdbaar!


Powered by Greymatter