Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/08/2006: "Carnaval en demonstratie in Schinveldse Bos"

Duizend mensen uit Schinveld en omgeving hebben vanavond demonstratief adhesie betuigd aan de boombezetters. De demonstratie liep vooruit op de komende carnavalsviering.

boomred (48k image)
Klik op meer

Het bos is al enige tijd geleden tot verboden gebied verklaard, en er is volop politie op de been, maar tegen een zo grote demonstratie werd niet opgetreden. De brandweer uit de omliggende plaatsen heeft geweigerd medewerking te verlenen bij de poging het bos te ontruimen en om te zagen terwille van NAVO-vluchten. Integendeel, er waren brandweerlieden onder de demonstranten van vanavond.

Verwacht wordt, op het ogenbllik dat dit geschreven wordt, dat de ME morgenochtend 9 januari vroeg zal toeslaan. Bezetters en Schinveldenaren zijn voorbereid..

1 Reactie


man die burgemeester is slap aftreksel van iemand die gezag wil en ook dan se laatste segge gedaan hebbe t is leuker dat je mense mee hebt die burgemeester mot er van kotse slappe lul en hoop dat se tuin staks ook mooi panorama heeft kwal figuur ik stond voor m en walgde ervan maar dat is mijn gevoel wat een sukkel
ja kan eens een kop kofie komen drinken bij maar geen zaag meen emen heb bomen in me tuin

zei: mike op 09/01/2006 om: 15:05u


Powered by Greymatter