Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

12/27/2005: "Michiel Smit: aangifte tegen Joke Kaviaar"

Michiel Smit van Nieuw Rechts heeft tegen Joke Kaviaar aangifte gedaan wegens 'bedreiging'. Op een Rotterdamse website en in de Rotterdamse editie van Metro viel dit afgelopen week te lezen. De Rotterdamse politie zegt over de aangifte dat zij "elke bedreiging zeer serieus nemen."

smitopschootbijrita (12k image)

Maar de aangifte van Smit is allicht door iets anders ingegeven dan het gevoel te worden bedreigd. Hij is namelijk bang voor een smet op het blanke blazoen van zijn reputatie en die van Nieuw Rechts, en zal gehoopt hebben met deze aangifte Joke Kaviaar de mond te kunnen snoeren.

Niet dus.

Integendeel. Joke Kaviaar heeft in reactie hierop nu bekend gemaakt dat ze zelf al maanden geleden van de haat- hetze- en dreigcampagne, geleid door partijsecretaris Rene van Gool op het forum van
Nieuw Rechts, en onder toeziend oog van Smit, aangifte heeft gedaan.

Oeps!
Klik op MEER !!!

Foutje, meneer Smit, dit had nu juist niet bekend mogen worden en ligt te Rotterdam nu pontificaal als
interessant nieuwsfeit op straat. Op http://www.gebladerte.nl/11180f74.htm kun je alles lezen over de bedreigingen.

Overigens doet Smit de laatste tijd wel vaker alsof hij reden heeft om bang te zijn, voor bijvoorbeeld...

- Mensen die hem een neo nazi noemen. (...Maar dat mag toch?)

- "Negers". Of wie ook degenen zijn die hij verantwoordelijk acht voor een satirische website over hem en NR, op http://www.michielsmit.com. Tegen de makers van deze website dreigde hij met "juridische stappen".
De makers schrokken even, zagen dat er niets gebeurde, en zetten de site weer online.

- En nu dus Joke Kaviaar, vanwege de zinsnede : "Zit met Michiel Smit op schoot - Die fascist die is al dood" in Hup Rita Hup. Voor de volledige tekst en de MP3 download, zie: http://www.jokekaviaar.nl/hupritahup.html.

De aangifte zal naar alle waarschijnlijkheid op de stapel 'kansloos' belanden, net als de eerdere aangifte wegens 'vlagschennis', gedaan door van Gool. De teleurstelling over het feit dat vlagverbranding niet strafbaar is, leidde vanaf eind september 2005 tot bedreigingen die nog regelmatig plaatsvinden.

23-12-05 Joke Kaviaar
http://www.jokekaviaar.nl

1 Reactie


huilen huilen

zei: Farshad op 31/12/2005 om: 12:24u


Powered by Greymatter