Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

12/06/2005: "Bedrog!"

Je komt het steeds vaker tegen, situaties waarvan je denkt: Het klopt niet!
gezichtsbedrog32 (30k image)
Zo las ik net op www.nu.nl een stukje over Wikipedia, dat de informatie vaak niet klopt.
Klik op meer.

Je komt het steeds vaker tegen, situaties waarvan je denkt: Het klopt niet! Zo las ik net op www.nu.nl een stukje over Wikipedia, dat de informatie vaak niet klopt. De 78-jarige John Seigenthaler was het vorige week gelukt de kranten te halen met een klacht over Wikipedia, namelijk dat er verkondigd werd dat hij mogelijk betrokken zou zijn bij de moorden op John F. Kennedy en Robert Kennedy, en ook stond er in zijn biografie dat hij dertien jaren in de Sovjet Unie door zou hebben gebracht. Volgens hem was dat alles pure laster, maar erg behulpzaam werd hierop niet gereageerd.

Dat is wat me bewoog dit stukje te schrijven. Ik had vanmiddag namelijk nog een discussie met mijn vader over ons koningshuis. Ik vertelde hem er laatst met vrienden over gesproken te hebben, terwijl ik van te voren hun opvattingen hierover serieus niet wist, en dat er niemand echt voor onze koningin is, en het viel me op dat zelfs Maxim een stuk minder populair is dan ik had gedacht!
Maar goed, hierover sprak ik met mijn vader en zo kwamen wij erop dat onze koninklijke familie eigenlijk maar pure bedrog is. Onze echte koning loopt namelijk ergens normaal te zijn in Duitsland. Hij stamt af van Willem van Oranje, onze koningin helemaal niet! Onze koningin stamt af van n van zijn broers!
Als Duitsland weer een koninkrijk zou worden, zou onze koning dus koning van Duitsland worden, en wij blijven met deze mensen opgescheept.

Nou ben ik natuurlijk sowieso al niet voor de monarchie, maar dat is niet het punt waar ik op stuit, het punt waar ik op stuit is dat onze koningin geen koningin hoort te zijn en dt is wat ik een walgelijke vorm van bedrog vind!

2 Reacties


Anton Constandse legt het er nogal dik (Oranje zonder mythe) boven op dat we horen te denken dat Willem V geen zoon van Willem IV is - maar ja, zie maar eens van het zooitje af te komen.
Wikipedia is nogal openbaar, er is geen eindredactie.

zei: Prul op 06/12/2005 om: 20:32u

Nee, da's best slecht, h?!

Wij horen tevreden te zijn met ons koningshuis, maar ik moet eerlijk zeggen, dat ben ik gewoon lekker niet big grin
Ik durfde ze nog niet direct een zooitje te noemen op een openbare site, maar ach, hwink

LANG LEVE DE VRIJHEID VAN MENINGSUITING!!! razz

zei: Mia op 07/12/2005 om: 16:04u


Powered by Greymatter