Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

11/15/2005: "Je kunt het faunabeheer noemen"

Een zeker commercieel televisiestation dat de ondergrens van de intelligentie van het kijkbuisvolkje wat verder naar beneden probeert te drukken organiseert binnenkort een happening.

steenmarter (9k image)
Klik op meer

Het betreft het wereldrecord dominostenenomgooien (ja, u leest het goed). In Leeuwarden, waarbij de beroemdheid van enkele jaren geleden Anastacia aanwezig zal zijn. Een gedenkwaardige gebeurtenis die spectaculaire televisie belooft op te leveren die ik mij als keuze-eend voorbij zal laten gaan.
In de hal waar deze belangrijke gebeurtenis zal plaatsvinden was een musje binnengefladderd en dat heeft enkele stenen omgekegeld.
De organisatie heeft deze terrorist door een private contractor laten executeren met een kogel door het hoofd. Niet iedereen is even opgelucht over het redden van zo'n prachtig televisieprogramma door het afmaken van een vogeltje waarvan de soort inmiddels (wegens de spectaculaire afneming in aantal) op de rode lijst is geplaatst. De huurling die het schot gelost heeft zou inmiddels zelf met de dood bedreigd zijn (sinds enkele jaren doen bloeddorstige dierenbeschermers het goed bij bepaalde media).
Ziehier de site van genoemde huurlingenorganisatie. Merk op dat de huismus (een vrouwtje) er op afgebeeld is - de soort mag flink afgenomen zijn, maar weet nog steeds schade toe te brengen "aan de foodsector", zo staat het er.
Zonder commentaar belooft de organisatie blijkbaar ook afrekeningen met beschermde dieren als vleermuizen en steenmarters. Weten we ook weer hoe die zogenaamde bescherming in de praktijk werkt.

2 Reacties


Hulde aan de Mus die de recordpoging opende door in vliegende vlucht 23.000 steentjes om te gooien!
Schande aan de beul!

zei: H.M. op 15/11/2005 om: 15:43u

Hopen dat Ruud de wild snel een Mol vind die zich een gat omhoog wil graven om de steentjes al voor de uitzending te lanceren. big grin

zei: Bolus op 15/11/2005 om: 22:36u


Powered by Greymatter