Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/27/2005: "Dwaas van God krijgt anderhalf jaar"

Turi Vaccaro, die op 10 augustus jongstleden het een en ander aan wapentuig onklaar heeft gemaakt op Volkel, is vandaag veroordeeld tot een half jaar gevangenisstraf.

turi-jong (22k image)
Links op de foto een jonge Turi
Klik op meer.

PrincipiŽle documentenweigeraar Turi werd door de officier van justitie uitgemaakt voor iemand die zich messias waant, omdat hij eigenmachtig massavernietigingswapens vernietigd heeft. De rechter heeft deze officier gelijk gegeven en zocht vervolgens een wasbakje onschuld.
Turi voorziet in zijn dagelijks levensonderhoud onder andere als clown. Voor zover uw correspondent weet heeft hij niet eens schoenen.
Geheel volgens de geest der tijd moet Turi ook het ministerie van defensie 750.000 euro schadevergoeding betalen. Blijft hij hiertoe in gebreke, dan zal hij voor dit bedrag nog een jaar moeten zitten (verbluffende staatslogica: hoeveel zou dat wel niet gaan kosten? maar dan is het natuurlijk ten laste van justitie...).
Na de uitspraak is Turi in vasten gegaan. In zijn geboorteland ItaliŽ wardt in solidariteit met hem door vredesactivisten medegevast.
De advocaat overweegt hoger beroep.

Adres:
Turi Vaccaro
HvB de Boschpoort
Nassausingel 26
4811 DG Breda

Voor financiŽle ondersteuning: 90 72 88 952
Tnv G. Doeven te Deventer ovv ondersteuning Turi


Powered by Greymatter