Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/19/2005: "Anarchist Bookfair 2005 in Londen"

Op zaterdag 22 oktober vindt in Londen de 24-ste Anarchist Bookfair plaats, een evenement dat je ooit eens moet hebben bezocht.
Bookfair2004 (73k image)
Beeld van de Bookfair in 2004
Met 3000 bezoekers is de jaarlijkse Bookfair de grootste anarchistische manifestatie ter wereld.
Klik op meer.

De eerste Anarchist Bookfair vond plaats in 1983 en werd sindsdien jaarlijks georganiseerd. Ieder jaar groeide de boekenbeurs opnieuw. Dit jaar moest opnieuw naar een grotere locatie worden uitgeweken. De organisatie wijdt dit aan de groei van de anarchistische beweging.

Tachtig organisaties verspreid over een viertal ruimtes zullen dit jaar hun spullen aan de man en de vrouw proberen te brengen. Naast de boekenbeurs is er een uitgebreid programma met bijeenkomsten en discussies over allerlei aspecten rond het anarchisme en de activiteiten van de anarchistische beweging.

Een van de bijeenkomsten tooit zich met de titel ‘Anarchist Assembly’ en stelt zich ten doel de samenwerking tussen anarchisten te versterken.

Tevens is er de hele dag sprake van kinderopvang en warm eten. Honden, alcohol en roken zijn niet toegestaan in deze locatie!

Het hele programma vind je hier (pdf). Een audioverslag over de Bookfair tref je hier aan.

De Anarchist Bookfair vindt plaats in de (London Voluntary Sector) Resource Centre, 356 Holloway Road, Londen. Dat ligt enkele honderden meters van het metrostation van Holloway Road.

De website van de Anarchist Bookfair vind je hier.


Powered by Greymatter