Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/18/2005: "Alles in orde in Irak"

In twaalf provincies (gouvernoraten) in Irak is zaterdag door 99% van de kiezers ten gunste van de nieuwe grondwet gestemd.
Dit heeft tot enig fronsen geleid, maar een onderzoekscommissie (!?) heeft intussen vastgesteld dat er niets onregelmatigs is gebeurd. Dat in de streek waar Saddam Hoessein vandaan komt 75% van de kiezers ook al deze grondwet ondersteunt werd "niet verdacht" genoemd.
Tenslotte is de door de Amerikanen geďnstalleerde president van Georgië ook met dergelijke cijfers gekozen. Een groot democratisch feest over de gehele wereld.

juichen (11k image)
De menigte juicht dan ook
Klik op meer

Oeps - dit was de menigte die drie jaar geleden juichte bij de herverkiezing van Saddam Hoessein met 100% van de stemmen.

(Met dank aan tex)

2 Reacties


Vrienden!

Tja; wij die dit lezen weten dat wel, die zwendel - met uitzondering van een paar AIVD'ers die dit ook lezen en wél ogen maar geen begripsvermogen hebben - maar hoe krijgen we die geestelijk ontwrichten die dit land 'runnen' nu veroordeeld voor hun misdaden en weg?

Een amerikaanse vriend schreef me dat de enige oplossing daar het Pentagon kan zijn, als de tot inzicht gekomen bevelhebbers zich - met gewapende macht - tégen Bush & mede oorlogsmisdadigers keren.

Het lijkt me ook de enige oplossing voor Nederland te zijn: mensen die nog wél hun verstand gebruiken zullen tegen deze voor profijt moordende kliek moeten optreden.

Een verschrikkelijk voorbeeld is het terugsturen van Congolezen naar marteling en mogelijke moord daar, doordat de IND alle papieren ook meelevert waarin bijvoorbeeld staat dat iemand asiel heeft aangevraagd. Zoals Netwerk gisteravond weer liet zien.

Maar ik hoor niets van het OM, die schaamte- en hersenloze misselijkmakende collectie opportunisten.

Ze zullen echt allemaal weg moeten die NSB'ers (Nederland Steunt Bush-beweging) - want de roofmoord die ze hier ook aan het plegen zijn - zoals nu weer de banken - http://tinyurl.com/bg8m8 - die de hele gezondheidszorg letterlijk voor hun rekening gaan nemen, hun bankrekening: dat is een van de ergste roofmoorden die ik ken: het is echt te érg voor woorden.

En politiek Den haag zwijgt, zoals ze zwijgen over de genocide in Irak en de illegale - http://tinyurl.com/bnl73 - referendumzwendel daar.

Wat een criminelen!

Net als Kok c.s. zullen ze zo snel mogelijk verhoord en berecht moeten worden - Url.: http://tinyurl.com/662pp

Zodra Nederland weer een beetje een 'Rechtstaat' is...

HR

zei: Henk Ruyssenaars op 19/10/2005 om: 09:35u

We zijn het wel eens, collega/makker, welkom!, maar de klemmende vraag is inderdaad: hoe? In zeker opzicht zijn we terug bij koloniale tijden: types als Kok en Balkenende (om van Blair maar te zwijgen) worden niet beoordeeld op wat ze in "verre streken" doen, maar op wat zij hier doen. Dat is misschien al akelig genoeg. Tegelijkertijd blijven zij de mediaprojecties van de brave huisvader des vaderlands respectievelijk het brave normen- en waardenmoederskindje - de bommen vallen elders. En als zij godverhoede hier vallen hebben ze hun propagandapraatje al klaar.

zei: Prul op 19/10/2005 om: 10:20u


Powered by Greymatter