Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/06/2005: "Bekende Amerikaanse TV-presentator Bill O’Reilly roept op Syrische leider Assad te liquideren"

De Amerikaanse televisiepresentator Bill O’Reilly heeft in zijn programma The O'Reilly Factor, opgeroepen om de Syrische leider Assad te liquideren, indien deze niet meewerkt de stabiliteit in het Midden Oosten te bevorderen.
Bill_Oreilly (9k image)
Bill O’Reilly
De populaire en controversiële presentator van Fox News doelde op het feit dat Syrië de grens met Irak dient te respecteren.
Klik op meer.

O'Reilly stelde in zijn uitzending van 3 oktober “dat we zijn leven kunnen beëindigen en dat we dat zouden moeten doen als hij ons niet helpt”. Hij reageerde daarmee op de medewerker van Fox News, generaal Wesley Clark, die voorstelde diplomatieke druk uit te oefenen om regionale steun te verkrijgen van onwillige buurlanden voor de oorlog in Irak.

Clark meende dat de regering Bush verzuimd heeft een diplomatiek offensief in de regio in te zetten om de hopeloze zaak in Irak te repareren. De landen die hierbij een probleem vormen, zijn Syrië en Iran. Met beide landen wenst de regering Bush geen rechtstreekse contacten te onderhouden.

Clark stelde dat beide landen de Amerikaanse missie in Irak gijzelen. Een regionale dialoog zou uitkomst kunnen bieden om de toekomstige stabiliteit in de regio te verzekeren. Uitgangspunt daarbij zou in ieder geval moeten zijn dat de grenzen van Irak worden gerespecteerd.

Waarop O’Reilly reageerde met zijn opmerking over het ombrengen van Assad: wie niet goedschiks meewerkt aan de Amerikaanse zaak, mag dood gemaakt worden!
Beelden van de bewuste uitzending vind je hier.

1 Reactie


Vraag zijn collega's van Rupert Murdochstations of ze ook instemmen met oproepen tot moorden:
classicfm@classicfm.nl
Internet.Sales@skyradio.nl

Rupert is een herboren christen dus hij of zijn onderhorigen zullen je graag te woord staan.

zei: Prul op 06/10/2005 om: 20:15u


Powered by Greymatter