Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/02/2005: "Pleegt Arnold Schwarzenegger verraad aan zijn homoverleden?"

De gouverneur van California, Arnold Schwarzenegger, heeft afgelopen donderdag (29 september) met een veto de invoering van het homohuwelijk in deze Amerikaanse staat geblokkeerd.
schwarzenegger3-inside-big (22k image)
Schwarzenegger naakt afgebeeld in maart 1992 in het tijdschrift Spy
Bepaalde kringen in de VS vragen zich thans af of Schwarzenegger hiermee verraad pleegt aan zijn homoverleden!
Klik op meer.

Het tijdschrift Radar stelt dat Schwarzenegger in het verleden talloze homovriendschappen onderhield. Bij het opbouwen van zijn carrière als bodybuilder werd hij ondersteund door de homoseksuele suikerooms van het internationale bodybuildcircuit.

“Arnold heeft lange tijd verbintenissen gehad met rijke homomannen”, volgens Wendy Leigh, auteur van ‘Schwarzenegger: An Unauthorized Biography’. “Toen hij naar Engeland verhuisde (rond zijn eerste Mr. Universe titel in 1967) was John Dixey, een Britse zakenman en een liefhebber van spierbundels, erg, erg aardig voor Arnold. Je moet weten dat voordat Arnold op het toneel verscheen, bodybuilders totaal niet macho waren. Het was volkomen geaccepteerd dat ze zich zelf onderhielden door in de smaak te vallen bij rijke homomannen.”

“Een andere weldoener van Schwarzenegger, stelt Leigh, was Paco Arce Gomez, een Spaanse miljonair en welbekend homo playboy. In een fotoreportage uit 1992 in het tijdschrift Spy waarin Schwarzenegger als Conan de Barbaar wordt afgebeeld, krijgt Ace de credits als fotograaf van een fotoserie uit de beginjaren van de Oostenrijker. We zien Schwarzenegger zijn ontbijt eten vanaf Chinees porcelein, terwijl hij gekleed gaat in een topje en strak ondergoed.”

Schwarzenegger poseerde in de jaren zeventig ook tenminste drie keer naakt voor de homo-erotische fotograaf Robert Mapplethorpe en verscheen naakt in het homoblad After Dark.

Schwarzenegger zou zelfs zijn huidige vrouw Maria Shriver hebben ontmoet dankzij zijn vriendschap met een homoseksueel familielid van haar.

De hypocrisie van Schwarzenegger wordt geweten aan zijn homovijandige omgeving bestaande uit Republikeinen. Zoals bekend behoort Schwarzenegger tot deze partij.

2 Reacties


Goh wat zielig zeg voor Scharzenegger. Eerst voor zijn geld zich in de reet laten naaien door rijke home vriendjes. En nu om zijn positie te houden gebeurd hetzelfde door stiekeme homo-republikeinen (vriendjes?) idioot

zei: Bolus op 03/10/2005 om: 14:01u

Kun je het hem verwijten? In de jaren zeventig en tachtig werden gay & lesbisch bijna vanzelfsprekend door links geannexeerd. Het is een teken van ..hm... normaliteit dat dit niet meer zo is. Geen mooie foto overigens (of: geen foto van een mooie man).

zei: Prul op 03/10/2005 om: 19:11u


Powered by Greymatter