Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/02/2005: "De standaarden van Bot en Donner"

De Nederlandse regering heeft zich sterk gemaakt voor de zaak van Wladimir Lind, die vastzit in Rusland wegens bezetting van "een regeringsgebouw" - het kantoor van de president. Deze actie was gericht tegen de dictator Wladimir Poetin. Lind is namelijk nationaal-bolsjewist. Zeg mij voor wie u zich inzet en ik zeg u wie u bent.

DESTROYUSA (23k image)
Nationaal-bolsjewisten in actie
Klik op meer

Lind had aanwezig moeten zijn bij "de euthanasie" van zijn vader. Deze zou afgelopen donderdag uit zijn lijden geholpen worden. De Nederlandse regering vond dat Wladimir hier bij moest zijn. De Russische overheid had er geen vertrouwen in dat deze samenzweerder tegen de Russische regering vervolgens weer naar zijn detentieoord terug zou keren. Lind heeft zowel de Russische als de Nederlandse nationaliteit. In de Nederlandse berichtgeving wordt steeds vermeld dat zijn vader onder andere voormalig gouverneur van Nieuw-Guinea is geweest. Dit is in ieder geval niet waar - hij was een hoge bestuursambtenaar aldaar. Hoe dan ook, in die functie heeft deze Jaap Jan Lind (PvdA) te maken gehad met ene Bot. Het CDA, de partij van het gezin. (De minister van justitie is ook al de derde in een familiereeks).
Opmerkelijk dat "een Kamermeerderheid" voor de invrijheidstelling van de nationaal-bolsjewist bleek te zijn.
Voor Henk Orlando R., "Zwarte Cobra", die bij een drugsopzetje van de Amerikaanse recherche is gearresteerd in Spanje, en nu schuldig is bevonden door een Amerikaanse jury, zal de Nederlandse regering zich verder niet druk maken. Minister Donner heeft er alle vertrouwen in dat de Amerikaanse justitie zich aan de internationale rechtsregels zal houden. Als het om uitlevering of detentie van Nederlandse burgers in andere landen, vooral de VS, gaat, blaken Bot en Donner van vertrouwen. Het bezetten van een kantoor van de president van de tweede kernmacht door neonazi's doen zij evenwel af als een studentengrap. Kwestie van de juiste familiepapieren hebben.

2 Reacties


Beste heer Bot, bent u Harry Bout vergeten? Hij zit al 20 jaar op verkeerde gronden vast in de VS. Hij mocht niet naar de begrafenis van zijn moeder. Waar blijft de druk van de Nederlandse regering op de Amerikaanse regering voor onze Harry?

zei: VS op 02/10/2005 om: 18:56u

beste VS (leuke naam trouwens) , ik ben bang dat Nederland daar niet zo happig op is...je gaat toch de Amerikaanse regering niet vertellen hoe ze het moeten doen ?? Ben je mal , dat doe je niet ! gewoon je oogkleppen voor houden en je vooral niet druk maken om een man die al 20 jaar gevangen zit in de VS...

zei: c.p. op 02/10/2005 om: 20:04u


Powered by Greymatter