Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

09/14/2005: "Tegen Saddam en toch ook tegen de Amerikanen?"

Stijlbloempjes van Netwerk, een programma van de zogenaamde publieke omroep:
"De Irakees Al D. vluchtte in 1990 voor het bewind van Saddam Hoessein naar Nederland. Toch had hij moeite met de Amerikaanse inval in zijn geboorteplaats Fallujah.
In 2003 deed Wesam mee aan een demonstratie tegen de oorlog in Irak. Daarbij liep hij brandwonden op. Zelfverbranding uit protest, meent Justitie, maar vrienden hielden het in NRC Handelsblad op een ongelukje."

falmosk (23k image)
Moskee in Falloedja in brand geschoten - belastend videobeeld gevonden bij Wesam al D. - en toch te zien bij Netwerk
Klik op meer

Een vluchteling uit Irak die het niet eens is met de bezetting van zijn land door Britse en Amerikaanse (en o ja, ook wat Nederlandse) troepen. Dat moet wel een terrorist zijn!
De Amerikaanse regering eist dan ook uitlevering van de Nederlandse kapper Wesam al D. Hij zou aanslagen op Amerikaanse militairen in het buitenland hebben voorbereid.
Ayaan Hirsi Ali, die bekende researchleidster van de Universiteit van Amsterdam, tevens VVD-Kamerlid, ooit strikt neutraal onderzoekster bij het wetenschappelijk bureau van de PvdA - dat natuurlijk de zegen heeft van het Wichmann Instituut - zegt ook dat Wesam Een Slecht Mens is. Hij zit dan ook al vanaf mei vast. Uitlevering aan de VS wordt voorbereid. Er is geen Nederlandse tenlastelegging.

Toen de Verenigde Staten met veel fanfare hun tweehonderdste verjaardag vierden grapte Wim Kan: "Tweehonderd jaar? Onze Staatsloterij is ouder!"
Maar verwacht een dergelijk gebrek aan eerbied niet meer bij Nederlandsche Opinieleiders.

1 Reactie


Wanneer wordt er onderzoek gedaan naar de aanval op Falloedja, hoeveel slachtoffers zijn er gevallen door het grove geweld, wat vindt men van zo'n gewelddadige aanval van de "geallieerden" en wanneer worden oorlogsmisdadigers uitgeleverd aan Den Haag?

zei: V.A. op 14/09/2005 om: 16:28u


Powered by Greymatter