Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

09/08/2005: "Een CIA-revolutie eet haar kinderen op"

Ze was parlementslid, en het leek haar een goed idee om de door de CIA aangeklede en betaalde vlotte jongelui in Kiev (Kiyiv, politiek correct) binnen te laten om het parlement te bestormen.
Gezellig, zoiets als in Georgiƫ en Serviƫ. Het ging alleen toch ook weer niet helemaal goed.
De komedie heeft het symbolische geladen aantal maanden van negen standgehouden. Nu is de liefde over. De puisten zijn verdwenen uit het gezicht van Joesjtsjenko, de sporen van de vergiftiging die geen vergiftiging was (wat wel, zullen we het ooit weten?).
De vrouwelijke premier die het pinupgezicht moest wezen van de CIA-revolutie in de OekraĆÆne is ontslagen. Ze wilde bij nader inzien van alles toch maar weer nationaliseren. Dat was de afspraak niet. Wat wel de bedoeling is wordt steeds onduidelijker. EU- of NAVO-lidmaatschap? Of ging en gaat het nog steeds om oliepijpleidingen?

julia (10k image)
baai baai zwaai zwaai

1 Reactie


Joesjenko's zoon heeft patent aangevraagd voor de leuzen gebruikt tijdens de 'revolutie' en belt met een gsm voorzien van bladgoud en parels ter waarde van 20.000 euro

helaas weer een voorbeeld van een revolutie die inhoudt dat de ene kliek slechts plaats maakt voor de andere (narodna spasjiba)

slechts een anarchistische revolutie zal breken met deze revolutietrend

zei: kO nOrderisk op 12/09/2005 om: 16:27u


Powered by Greymatter