Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/31/2005: "Canadese Queergroepen maken DVD"

Twee uit Montreal afkomstige collectieven (The Pink Panthers and Les Lucioles) hebben deze zomer hun krachten gebundeld en een DVD gemaakt met 19 korte films over opstandige seksualiteit en seksualiteit in opstand.
bonobo1d (18k image)
De Bonobo apen schijnen er een anarchistisch sexleven op na te houden

Kortom, de DVD heeft een hoog radicaal queergehalte.
Klik op meer.

De DVD bevat ondermeer een interview uit 1971 met het Front voor de bevrijding van de homoseksualiteit en een videoclip van de Pink Panthers Sodomobile die de Canadese Conservatieve partij aanviel tijdens hun bijeenkomst in maart 2005.

Verder een documentaire over de anarchistische seksualiteit van de Bonobo apen, een video die het elitaire academische postmodernisme op de hak neemt, beelden van directe acties van de Pink Panthers op de Homo en Lesbo huwelijksbeurs en visueel materiaal van de Pragua’s Rose Blok in 2000.

Acht van deze films zijn nu op internet gezet en zijn te bewonderen op de webstek van de Pink Panthers uit Montreal. Klik hier voor de filmpjes.

Gelukkig valt die van de Bonobo apen ook te bewonderen. Gaat dat allen zien!

Voorlasnog is de hele DVD slechts verkrijgbaar in Montreal, maar hij is ook via dit mailadres te bestellen.

De groep benadrukt dat de filmpje copyvrij zijn; iedereen wordt uitgenodigd ze te verspreiden en te vertonen met of zonder toestemming.

Je kunt de Roze Panters via dit mailadres bereiken.


Powered by Greymatter