Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/23/2005: "RadioZRA digitaal verhuisd!"

RadioZRA opent vanaf heden de deuren op de nieuwe webstee http://www.RadioZRA.net
Na de problemen die onstonden met de vorige provider omtrent de ontruimingsvideo van Pakhuis Afrika, heeft ons doen besluiten naar een nieuwe provider over te stappen, TrafficHosting.

radiozraimc (8k image)

In het verleden heeft RadioZRA (toen nog ZwartRoodActief) zaken gedaan met TrafficHosting, namelijk audiostreaming. Nadat RadioZRA toch snel groeide en we eigenlijk zo min mogelijk kosten wilden maken, werden destijds, begin februari, onze streams overgezet naar de Freeteam Server. Echter, de werkwijze van TrafficHosting waardeerden we ten zeerste. Zo was de klantenservice altijd bereikbaar per telefoon en zelfs MSN (okee, fout programma, maar al een vooruitgang, op naar de IRC Helpdesk!), en werden problemen en klachten snel en adequaat afgehandeld.

In het verleden lag vaak de verantwoordelijkheid ter discussie. De vorige provider vond het rechtmatig om ons te beperken in onze persvrijheid. Echter willen wij niet wijken voor censuur onder druk van provider noch andere zielen die ons het zwijgen willen opleggen.

Omdat wij met het .nl en .be in ons maag zaten, we vonden dit nogal nationalitisch overkomen, hebben we dus vanaf heden onze nieuwe website geopend op www.RadioZRA.net
De .nl en .be domeinen zullen tot 1 september actief zijn, die je overigens direct doorverwijzen naar de nieuwe website. Helaas hebben we de database van ons forum niet kunnen redden, dus word iedereen vriendelijk verzocht zich opnieuw aan te melden op ons forum (voor degene die reeds lid waren). Was je nog geen member van ons forum, wees dan natuurlijk van harte welkom.

RadioZRA Team

P.S. Onze mailadressen zijn dus ook veranderd. Voor persberichten/nieuwsberichten kan je ze richten aan newswire@radiozra.net. Dit e-mailadres ontvangen wij alle nieuwsberichten/mailinglisten en zal dus in onze belangstelling staan.
Voor overige vragen, info of andere aanverwante spam kan je dus terecht op studio@radiozra.net!

AudioStreams:
80 kbs MP3Pro Stereo
http://radiozra.net/80.m3u
http://freeteam.nl:9000/zrahigh.m3u

18 kbs MP3Pro Mono
http://radiozra.net/18.m3u
http://freeteam.nl:9000/zralow.m3u

40 kbs Ogg Vorbis Mono
http://radiozra.net/40.m3u
http://freeteam.nl:9000/zraogg.m3u
http://freeteam.nl:9000/zraogg.ogg.m3u


Powered by Greymatter