Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/03/2005: "Die uniformen waren ook niet voor niets bruin"

Ze hadden zes doden te betreuren op de jamboree bij Washington, onder andere door oordeelkundig opzetten van een tent zoals het deze mensen betaamt, maar gelukkig was de Opperbevelhebber bereid hen toe te spreken, afgelopen zondag.

jamboree (39k image)
Vijftigduizend geŘniformeerde leden van de Bushjeugd
Klik op meer

De zes doden waren prachtige voorbeelden voor de padvinders geweest, goede leiders, leden van een goed-christelijke organisatie. En Bush sprak zijn overtuiging uit dat vele aanwezigen het vaderland verder zouden dienen, zoals de ballonnen op de foto op niet mis te verstane wijze illustreren. Zelf heeft hij zijn militaire dienst voor betere bezigheden moeten laten lopen. Maar hij was wel lid van de padvinderij geweest- hij had het tot welp gebracht! En ook zijn chef staf Andy Card, vice-president Cheney, Pentagonchef Rumsfeld en zijn lieve moedertje hadden allemaal bij de padvinderij gezeten!
Het opperbevel van de platkakkerij in de VS is godbetert naar Chief Seattle genoemd - alsof de Protocollen van de Wijze van de Prairie niet genoeg waren. Kan deze polygame katholieke slavenhouder nou nooit eens met rust gelaten worden?
De Chief Seattle Council laat weten dat de Amerikaanse padvinderij het belangrijkste programma is voor de jeugd van de natie dat karakter ontwikkelt en op waarden gegrond leiderschap aanleert.
U hoort mij niet in navolging van tipgever Chris Deliso over Hitlerjeugd praten.
Maar nu we het er toch over hebben: deze mijnheer heeft meermalen overnacht op het Witte Huis de afgelopen paar jaren. De vraag blijft: waarom? Voor de karaktervorming en het leiderschap natuurlijk!


Powered by Greymatter