Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

07/26/2005: "Nuke the ayatollahs"

Minister van oorlog Rumsfeld sprak een beetje voor zijn beurt toen hij meteen Iran schuldig verklaarde aan de aanslagen in Londen van 7 juli. Verrassend was het niet. De plannen zijn klaar of in de maak.

teheran (28k image)
Panoramische foto van Teheran
Klik op meer

Het Pentagon heeft in opdracht van vice-president Cheney het Strategisch Commando van de Verenigde Staten (STRATCOM) een noodplan laten opstellen dat uitgevoerd zal worden als er weer een aanval van het "11 september"-type plaatsvindt op de Verenigde Staten. Het plan houdt onder meer een grootschalige luchtaanval op Iran in waarbij conventionele en tactische kernwapens gebruikt zullen worden.
Er zijn in Iran meer dan 450 strategische doelen, waaronder verscheidene plaatsen waar misschien wel kernwapens ontwikkeld zouden kunnen worden. Veel van de doelwitten zijn versterkt of zijn diep onder de grond aangebracht en zouden niet geraakt kunnen worden door conventionele wapens - vandaar de kernwapens. Net als in het geval van Irak hangt deze reactie er niet van af of Iran eigenlijk wel betrokken zou zijn bij een terroristische actie tegen de Verenigde Staten.
Nogal wat hoge luchtmachtofficieren die bij de plannen betrokken zijn, zijn naar verluidt verbijsterd over wat hun plannen inhouden: dat Iran zonder aanleiding wordt voorbereid als doel voor een aanval met kernwapens, maar niemand is bereid zijn carričre op het spel te zetten door bezwaren naar voren te brengen.

CIA-agent Philip Geraldi in gesprek met The American Conservative.
Engelstalige bron van het bericht.


 

2 Reacties


Belachelijk! Mogen Iraniers nu ook vluchten naar Nederland?

zei: W.Mop op 26/07/2005 om: 13:38u

Er wordt op dit moment een nieuwe europese protestcampagne opgezet gericht op amerikaanse toeristen die europa aandoen. De boodschap van deze campagne is dat het tijd wordt dat de amerikaanse burgers eens schoon schip gaan maken in amerika zelf en ervoor gaan zorgen dat de usa-foreign policy een stuk minder agressief wordt. De amerikaanse toeristen zullen worden benaderd via posters en stickers. Bent u geďnteresseerd in deze nieuwe actiecampagne dan kunt u een korte e-mail sturen aan usa_garbageman@yahoo.ca
U ontvangt dan de eerste campagnebrief in het Engels of Nederlands.

zei: usa_garbageman@yahoo.ca op 26/07/2005 om: 18:02u


Powered by Greymatter