Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

07/10/2005: "Soldatenoefening loopt uit op bloedbad"

Er was een tijd dat je in Nederland "voor je nummer moest opkomen". In dienst werd je pas een man. En andere verhalen. Het is alweer een tijdje geleden inmiddels.

konijn (24k image)
Dat er bij een oefening een bloedbad plaatsvindt is nu nieuws
Klik op meer

Een bekentenis: uw Prul is de beker voorbijgegaan. Achteraf had hij afdoende kunnen zeggen dat hij aan hooikoorts leed, maar daar was hij zich bij de keuring niet van bewust. "Heb je een meisje?" werd hem vriendelijk gevraagd. "Nee, schrijf maar op dat ik homo ben." "Daar heb je niet de habitus naar," zei de levend-vleeskeurder deskundig. Maar alleen al het steken met een bajonet in een pop die "de vijand" moest verbeelden stond Prul niet aan. Laat staan het prikken in een levend mens. Het is niet doorgegaan.
Wie nu in dienst gaat weet wat hem of haar te wachten kan staan, en waar zij (!) of hij voor kiest. Het kan in een ex-Joegoslavisch narcostaatje, in Irak of in Afghanistan eindigen, of waarheen de Nederlandsche regering in haar wijsheid besluit Nederlandsche soldaten naartoe te zenden.
Het begon al goed een paar dagen geleden voor recruten op oefening in de Ardennen. Zij moesten een konijn afmaken, elk naar zijn of haar aard. Ervaring niet gewenst. Het lukte niet zo best en menigeen barstte in snikken uit. Wacht maar, jongelui, tot je het vuile werk van onze Amerikaanse vrienden mag waarnemen.
Maar wat bezielt een club als de Partij voor de Dieren om hier een schandaal over te maken? Weten deze dierenvrienden plotseling niet meer waartoe een leger dient?

2 Reacties


whahahaha onze padvindertjes moeten ook 's wat doen...gaaan ze dan janke! whahahaha

zei: wtf op 10/07/2005 om: 16:41u

Die partij heeft trouwens wel meer geweldig nieuws te melden zeg. Wat dachten jullie van deze: http://www.partijvoordedieren.nl/artikel.php?type=pers&id=215

zei: J.B. op 11/07/2005 om: 01:10u


Powered by Greymatter