Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

07/06/2005: "G8: Een bijdrage uit Oeganda"

Van onze kameraad Joram Jojo in Oeganda: foto's van de acties in Schotland, en een commentaar...
nakedman (69k image)
Klik op meer

Afrikaanse mensen zijn het westen nooit iets verschuldigd geweest wat kwijtgescholden moet worden. Het is zoiets als boeven die bij je inbreken en zich bedienen uit je koelkast en dan boos zijn dat er geen bier is en zeggen: "jij lijkt mij aardig, ik zal het nu door de vingers zien." Het Westen moet Afrika vragen om vergeving voor wat het Afrika verschuldigd is! Afrikanen hebben niet dieven als Yoweri Museveni gecreŽerd, Mobutu, Abacha enz. - het Westen heeft ze ten koste van de Afrikanen gefabriceerd. Houdt op met het beledigen van Afrikanen!

De "actie" tegen de armoede van 2 juli was het grootste circus van onze planeet. Er was een getto voor Afrikanse artiesten gemaakt ver uit de buurt van de 'rijke' witte artiesten.
Mandela's toespraak werd onderbroken door de MSM om een goedgelovige wereld te voeren met Poepaganda (negatieve beelden van Afrika).

Het geld dat 2 juli bijeengebracht is en de zogenaamde nieuwe hulp zijn de westerse liefdadigheidsorganisaties: Christian Aid, Caritas enz. Deze liefdadigheidsorganisaties zullen alle middelen aanwenden om Afrikaanse mensen als waardeloos, beklagenswaardig en onbekwaam af te schilderen. Dit zijn de organisaties ie zich muisstil hebben gehouden over de oorlogsmisdaden van Oeganda's dictator Yoweri Museveni - de schurk die verantwoordelijk is voor de dood van vier miljoen Kongolezen en die concentratiekampen heeft aangelegd in Oeganda. Wij kennen jullie spelletjes - eerst was het "de vlag volgt het kruis", nu volgt de vlag het kommetje "hulp"voedsel. Wat een belediging!

De Afrikaanse mensen hebben niet jullie liefdadigheid nodig maar Sociale Gerechtigheid! Houdt op met het exploiteren van onze grondstoffen en met het planten van genocidale en dictatoriale machines in Afrika! Afrikanen willen dat jullie hun teruggeven wat er geroofd is en tot op dit ogenblik geroofd wordt. Afrikaanse mensen zin jullie niets verschuldigd wat jullie kunnen kwijtschelden! Jullie maken ons misselijk!

saucylady (40k image)

1 Reactie


boos, grr

you're damn right Joram!

zei: Daan Slot op 06/07/2005 om: 21:21u


Powered by Greymatter