Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/25/2005: "Het kan toch niet waar zijn..."

De pro-Israel-lobby in Washington hield een bijeenkomst. Wie was er bij?
hillary (57k image)
Maar dat was nog lang niet alles.
Klik op meer

Bij deze lobby-organisatie - let op het subtiele verzoek om meer geld te vragen aan de Amerikaanse regering in de rechterhoek - was ook de huidige minister van buitenlandse zaken van de VS aanwezig.
De frisse wind die door het Midden-Oosten waait zou zeker Iran niet sparen, aldus Condi-Condi.
Het was een kwestie van tijd voordat het volk van Iran zou opstaan tegen zijn ongekozen leiders, wist de minister. De vraag is: waarom is dat interessant voor de pro-Israel-lobby?
Niet ter sprake kwam de zaak-Franklin.
Het treffen dat zo mooi de eenheid van de twee Amerikaanse politieke partijen illustreert was niet de plaats om een specialist op het gebied van Iran, die voor de zekerheid Israel ingelicht heeft over een mogelijke aanval in Koerdistan te noemen. Hij zit wel vast, op verdenking van spionage. Voor Israel, ten koste van de VS. Hoe kan dat nou? (kijk terug naar de foto...)
Het gerucht dat het Amerikaanse bombardement op Iran in juni begint blijft hardnekkig. Bedenk zelf het scenario: er wordt een ongewenste kandidaat voor het presidentschap gekozen in Iran, die sterk voor kernenergie is. Kan nooit moeilijk zijn. We waren gewaarschuwd, mensen....


Powered by Greymatter