Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/19/2005: "2 juni: protest bij HLS maatje Fisher Emergo"

2 juni 2005 - Protest bij Fisher Emergo - leverancier van HLS
Donderdag 2 juni protesteert Respect voor Dieren bij Fisher Emergo. Fisher levert laboratoriumartikelen aan het Britse proefdiercentrum Huntingdon Life Sciences. Het laboratorium van HLS staat vol met Fisher Emergo produkten die worden ingezet om dieren te pijnigen. Elke dag sterven 500 dieren in HLS en Fisher verdient geld aan de dood van deze dieren!Klik op meer !!

Recentelijk kwamen er weer videobeelden naar buiten van het andere contract onderzoekscentrum Covance. Niet heel toevallig is dat de huidige directeur van HLS ook werkzaam was bij Covance!

HLS staat voor dierenmishandeling, fraude van wetenschappelijke gegevens en onzin experimenten zoals het testen van chemicalien, bestrijdingsmiddelen en neussprays. Kom 2 juni naar de demo.

We verzamelen om 15.00 bij het pondje (veerboot naar Noord) aan de kant van het centraal station in Amsterdam waar we vervolgens naar Landsmeer fietsen.(Er gaat ook een bus naar Landsmeer die vlakbij Fisher stopt!)

Meer dan 200 bedrijven zijn gestopt met het leveren van diensten en produkten, geen bank die in HLS wil investeren en klanten die weg lopen. Nu is het tijd voor Fisher Emergo!!Neem contact op en vraag ze beleefd de contacten met HLS te verbreken:
Fisher Emergo,
Zuideinde 70
Landsmeer fax: 020 - 487 70 70
telefoon: 020 - 487 70 00

Meer informatie over de campagne tegen HLS: www.shac.net

ps: Respect voor Dieren staat voor een samenleving zonder uitbuiting van mens en dier.

-----------------
Morgen Akzo Nobel protest in Amersfoort!!
12.30 verzamelen Amersfoort cs. voor de hoofdingang.

E-Mail: respectvoordieren@mail.com
Website: http://www.respectvoordieren.org


(Bron: IndyMedia.nl)


Powered by Greymatter