Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/11/2005: "Anarchist vermoord door de politie!"

Na zeven dagen in kritieke toestand geleefd te hebben is een vijftien jarige Anarchist vermoord door de politie. Hij was inelkaar geslagen door 8 Bogota, Columbianse politie agenten en daarna achter gelaten om dood te gaan...

blaat (308k image)

Deze Mayday, zoals vele in andere landen rond de gehele wereld, zijn arbeiders voor betere socialere omstandigheden de straat opgegaan. Volgens getuigen was er een geweldloze sfeer. Toen de stoet in het centrum kwam, begon de politie ineens te schieten met traangas en rubberkogels. Hierdoor brak er chaos uit, hier maakte de politie gebruik van om vervolgens geweldadige charges uit te voeren op de groep demomstranten.
Klik op meer !!!

Acht politieagenten isoleerde een 15 jarige mannelijke Anarchist en sloegen deze arme jongen tot hij bewusteloos was. Vele kameraden probeerde deze jongen te redden door zich ermee te bemoeien en de jongen weg te trekken van de politie. Het is onduidelijk hoelang dit geduurd heeft voor dit succesvol lukte. Nadat hij naar het Salud Coop ziekenhuis werd gebracht, bleek zijn trauma zo ernstig te zijn dat het onmogelijk was om hem te opereren. Nadat hij 7 dagen comatueus was, is gebleken dat de trauma's zo ernstig waren dat hij is gestorven.

Dit mag nooit meer gebeuren! Stop politie geweld!

We don't Forget!
We don't Forgive!

Vertaald vanaf http://www.indymedia.org


E-Mail: maikel@schrijfsels.org

(Bron: IndyMedia.nl


Powered by Greymatter