Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/03/2005: "Blokkade 5 Mei tegen Nieuw Rechts"

Beste antifascisten,

Op 5 Mei vieren wij onze vrijheid van het nazistische duitse regime. Op deze zelfde dag komt notabene Michiel Smit van Nieuw Rechts in Assen en Groningen spreken over lonsdale-jongeren en kistjes met witte veters. Hij zal in debat gaan met Hafida Talhoui. Zie ook hier onder:

Stelling 2: 14.40 - 15.00 uur
Lonsdale kleren, witte veters in je schoenen dragen is geen probleem.
Iedereen moet zelf weten wat hij of zij draagt.
Michiel-Smit - Hafida Talhoui
Bron
Onlangs verscheen Michiel Smit ook in het actualiteitenprogramma NOVA waarin hij het opnam voor de zogehete "lonsdale-jongeren" die verantwoordelijk worden gehouden voor brandstichting en mishandelingen van allochtonen.

Klik op meer !!!

Wij vragen iedereen te komen naar Theather Diana om 14:00 aan De Brink in Assen (tegenover Rechtbank Assen). Op een vreedzame manier door het vormen van een schild voor de deuren van Diana willen we met groepskracht Michiel Smit de toegang te blokkeren.
Op deze manier willen wij de bescherming van vrijheid symboliseren.

Vier 5 Mei en doe deze dag iets voor je vrijheid! Een alternatief word geboden door een doorreis naar Groningen, waar Michiel Smit zijn vervolg zal hebben van het zelfde debat.

Autonoom AntiFascisten Drenthe

5 MEI 2005 OM 14:00
THEATHER DIANA
Brinkstraat 71

Aanvullende informatie:

Theater Diana
Brinkstraat 71
9401 HZ Assen
tel: 0592-312023
fax: 0592-313114
e-mail: info@hoteldejonge.nl

(Bron:http://www.indymedia.nl/nl/2005/05/27263.shtml

2 Reacties


Lonsdale doet zijn uiterste best - heeft een brochure laten maken door X-Y over oneerlijke wereldhandel en racisme enzomeer - maar of dit de types bereikt die er de letters NSDA mee willen laten zien - Joost mag het weten. Toch zouden ze moeten weten hoezeer de mensen achter dit logo hun best doen zich te distantiŽren van deze klanten. Het is altijd leuk niettemin als je merk verkocht wordt.
In Engeland, ItaliŽ en elders is dit logo een teken dat je van soul (zwart-Amerikaanse muziek ) houdt - nota bene.

Een ander maar vergelijkbaar dilemma. Je kunt die Smit niet zomaar zijn gang laten gaan. Maar eigenlijk zou hij gewoon helemaal geen publiciteit moeten kunnen ontlenen aan zijn optreden in Assen.
Succes & wijsheid toegewenst aan degenen die daar zullen staan.

zei: Cornelis Prul op 03/05/2005 om: 12:29u

Hi AR,

Wil je zo vriendelijk zijn mij even je mail adres te sturen naar bolus (onder op mijn naam klikken :) ) dan kan ik je wat info sturen over De Vrije.

Groet,

Webmaster De Vrije

zei: Bolus op 03/05/2005 om: 14:33u


Powered by Greymatter