Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/02/2005: "Bond van weigeraars van identificatieplicht opgericht"

Voor de tegenstanders van de identificatieplicht is er goed nieuws: er is nu een bond tegen de plicht opgericht!
26890 (22k image)
De Bond van ID-Weigeraars voert als motto: ‘Geen ID, Goed idee’.
Klik op meer!

De Bond van ID weigeraars is er voor iedereen die bezwaren heeft tegen de aangescherpte wet op de identificatieplicht en zelfs voor degenen die er aanvankelijk geen bezwaar tegen hadden en er toch last van bleken te krijgen. Leden zijn verzekerd tegen een eventuele boete wegens het niet kunnen of willen tonen van een identiteitsbewijs. En mocht je daardoor een nacht in de politiecel moeten zitten, dan hebben leden recht op een biologische appeltaart of een even biologische bos bloemen!
poster-a3s (23k image)
Lid worden doe je door 15 euro over te maken (meer is uiteraard zeer welkom!) onder vermelding van naam, adres en email, op gironummer 3359414 van Geen ID, Goed Idee te Amsterdam. Stuur ook even een mailtje om je alvast op te geven.

Desgewenst kun je in de toekomst ook op sommige manifestaties en feestjes en dergelijke ter plekke lid worden, zodat je geen persoonsgegevens over post, giro of email hoeft te versturen.

Op 1 mei wordt De Bond feestelijk gepresenteerd te Amsterdam in pakhuis Afrika (Oostelijke Handelskade 19, achterkant marine emplassement Kattenburg, naast die nieuwe brug-door-dat-gebouw -). De aanvang is om 20.00 uur.


Powered by Greymatter