Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

04/24/2005: "UM blokkeert actie-website bezoek Bush"

Afgelopen week heeft de Universiteit Maastricht (UM) haar server, waar de website www.bushinlimburg.tk op werd gehost, afgesloten. Deze site was onderdeel van de website van het Universitair Milieuplatform Maastricht (UMPM), welke op haar beurt op de server van de UM staat. UMPM zette de actie-site op omdat ze meehelpt bij de coördinatie van de demonstratie bij het bezoek van President Bush aan Zuid-Limburg in het weekeind van 7 mei.Klik op meer !!

Het Universitair Milieuplatform is hogelijk verbaasd en verbolgen over de stap van de Universiteit Maastricht. De beargumentering die de UM gebruikte voor afsluiten van de gehele UMPM website is op zijn minst gezegd zwak, en komt op de leden van UMPM over als censuur.

UMPM doet mee aan de voorbereidingen van de demonstratie in Maastricht op 7 mei omdat ze het oneens is met het milieubeleid wat door president Bush wordt gevoerd. De VS stoten 36% van de broeikasgassen van het Noorden uit en ze weigeren het Kyoto-protocol te ratificeren. Dit geeft een studenten milieugroep als het UMPM alle reden om het bezoek van Bush aan Zuid-Limburg aan te grijpen voor een demonstratie.

De student-leden van het UMPM zijn ernstig teleurgesteld in de “Beste Universiteit van Nederland”. Aan de ene kant wil de UM haar studenten opleiden tot geëngageerde academici, maar aan de andere kant worden initiatieven van studenten die niet in het straatje van de UM passen, resoluut de nek om gedraaid.

Vrijdagmiddag 22 april is de site www.bushinlimburg.tk overgenomen door de maatschappelijk geëngageerde provider Antenna. De site bushinlimburg.tk draait nu volledig op groene stroom.

Website:http://www.bushinlimburg.tk

1 Reactie


In wat voor een fucking-klote land leven we eigenlijk nog?
Indien je voor je eigen mening opkomt wordt je afgesloten, uitgestoten of afgemaakt.
Maar goed, dan rijst mij de vraag:'kan ik dit wel zo zeggen hier op dit log?'
Want dat is wel de trend aan het worden dat je eigenlijk gewoon beter je BEK kan houden, voor je eigen bestwil..........
GODVERDOMME!!!!!!!!

zei: Kanikwelvooreigenmeninguitkomen? op 24/04/2005 om: 21:18u


Powered by Greymatter