Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/23/2005: "Voorjaarsnummer Buiten de Orde is uit"

Vandaag belandde het voorjaarsnummer van Buiten de Orde op de deurmat.
kop508plat (7k image)
Zoals gewoonlijk zit ook dit nummer weer boordevol interessante bijdragen. De bijlage is deze keer gewijd aan ’Bella Italia’, waarvoor Johny Lenaerts de inleiding schreef.
Klik op meer!


De inhoud van deze Buiten de Orde is wederom veelzijdig. Actuele items als rond de identificatieplicht en het vluchtelingenbeleid. Statements als het openingsartikel: Weg met duurzame ontwikkeling, de fopspeen van de moderne vooruitgang. Een analyse van Naomi Klein over Irak. Maar ook 'De Franse revolutie in Tekeningen'. Ook het huidige muticulturele debat ontbreekt niet in dit nummer. Lees hier de bijdragen van Lia Matheu
Geen Intergratie Zonder Acceptatie en die vanuit het Haags Anarchistisch Netwerk
Het Huidige Multiculturele Debat.

Met dit nummer nemen een aantal oudgedienden afscheid van hun redactiewerk. Zo'n tien jaar hebben zij hun beste beentje voorgezet om een uitstekend anarchistisch blad te maken, waarvoor hulde!

Inmiddels is de oproep om Buiten de Orde te versterken niet zonder gevolgen gebleven. Een twintigtal groepen en individuen hebben aangegeven te blijven meewerken of juist daarmee te starten. Onder hen bevindt zich een lay-outer.

De volgende stap zal binnenkort gezet worden: het vormen van een nieuwe redactie! Het streven is dit jaar nog twee nummers uit te brengen om vanaf 2006 weer als vanouds vier keer per jaar te verschijnen.

Overbodig te zeggen dat De Vrije het uiteraard toejuicht dat het voortbestaan van Buiten de Orde lijkt verzekerd.


Powered by Greymatter