Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

02/25/2005: "FBI belastert anarchisten"

In zijn jaarlijkse toespraak voor de Amerikaanse Senaatscommissie voor veiligheid heeft de directeur van de FBI, Robert S. Mueller in het kader van binnenlands terrorisme ook anarchisten beschuldigd.
febmattis (10k image)
Ameriaanse generaal James Mattis, die recentelijk beweerde dat het “fun” is om op Irakezen te schieten en dat de oorlog “a real hoot” betreft, gefotografeerd in Fallujah in April 2004. Daar werden tenminste 1000 ongewapende burgers genadeloos afgeslacht door het Amerikaanse leger. De staat is altijd de grootste terrorist
Deze criminalisering wordt verwoord in algemene termen in de zin van dat anarchisten en andere groepen als dierenbevrijders en milieuactivisten voort zouden gaan met het gebruik van geweld en het ontplooien van criminele activiteiten.
Klik op meer!

Concreet beschuldigt Mueller alleen de Anarchist Black Cross Federatie, de anarchistische organisatie ter ondersteuning van politieke gevangenen. Behalve dat het ABC gevangenissen, het wettenstelsel en het kapitalisme wil afschaffen, zou de organisatie zich bezighouden met het rekruteren en het trainen van anarchisten in het gebruik van wapens! Dergelijke lulkoek dient dus het bestaansrecht van de FBI aan te tonen.
Het hele rapport vind je hier.


Powered by Greymatter