Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

02/22/2005: "Alternatieve Boekenmarkt in Gent"

Op 19 maart vindt in Gent alweer de vijfde internationale, Alternatieve Boekenmarkt plaats.
front (25k image)
De plek waar je kritische en tegendraadse publicaties vindt, die je moeilijk of helemaal niet in de commerciële boekhandel tegenkomt. Er zijn echter veel kleinere uitgevers en distributeurs die een afwijkende stem durven laten horen. Op de alternatieve boekenbeurs zijn ze allemaal aanwezig.
Klik op meer!

Vanaf 10 uur zullen tientallen boekhandels, antiquariaten, distributeurs en uitgevers uit binnen- en buitenland vertegenwoordigd zijn met boeken, tijdschriften, muziek, t-shirts, enz. Naast een uitgebreid aanbod aan libertaire/anarchistische lectuur, is er ook een ruime sortering publicaties van diverse ngo’s, antiglobalisten en actiegroepen te vinden. Kijk hier hier wie er komen!
Vanaf 12 uur vinden er tevens lezingen en performances plaats. Doorlopend kun je een tentoonstelling en videovoorstellingen bezoeken. Bar, vegetarische/veganistische broodjes en soep zijn aanwezig alsmede kinderopvang (0 - 12 jaar) van 13 tot 17 uur.
De beurs is gratis toegankelijk, maar voor het aansluitend avondprogramma (vanaf 21 uur in de kelderzaal) met optredens en fuif betaal je ‘inkom’: € 3.50
De beurs vindt plaats in Intercultureel Centrum De Centrale, Kraankindersstraat 2, 9000 Gent. Klik hier voor een stadskaart van Gent. En er is ook deze reisinformatie beschikbaar.


Powered by Greymatter