Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/28/2005: "Braziliaanse anarchisten de voet dwars gezet tijdens WSF"

De autoriteiten van de Braziliaanse deelsstaat Rio Grande do Sul hebben de Anarchistische Dagen van de Anarchistische Federatie Gaúche (AFG) trachtten te verhinderen. De Dagen die gelijktijdig met het programma van het Wereld Sociaal Forum in Porte Alegre plaatsvinden, zouden worden gehouden in de staatsschool Protásio Alves. In opdracht van de deelstaat heeft de school echter het huurcontract van het gebouw moeten opzeggen.
AJ280105a (19k image)
De Anarchistische Dagen in Porte Alegre zijn toch van start gegaan!
Tenzij de anarchisten een lijst zouden overleggen waarop de namen zouden prijken van 150 deelnemers, vergezeld van identificatiebewijzen van elke deelnemer en hun administratie zouden overleggen...
Klik hieronder op meer voor de rest van dit verhaal!

De Anarchistische Dagen worden naast de AFG georganiseerd door de Anarchistische Federatie Urugua (AFU) en Luta Libertária. Het is de derde maal dat de Dagen tijdens het WSF worden gehouden. De activiteiten die gepland stonden voor 27 januari werden afgelast, maar inmiddels hebben de Dagen op een andere locatie onderdak gevonden! De anarchisten zetten tevens hun straatverkoop voort nabij het Jeugdkamp van het WSF.
Hieronder foto's van waarschijnlijk de eerste bijeenkomst van de Anarchistische Dagen in Porte Alegre vandaag op 28 januari.

AJ280105b1 (23k image)

AJ280105c1 (23k image)

AJ280105d1 (22k image)


Powered by Greymatter