Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/24/2005: "Inzamelingsactie voor Sri Lanka"

De Haagse inzamelingsactie voor Sri Lanka is bijna volbracht. De afgelopen weken is keihard gewerkt om alles te sorteren en in dozen te pakken. Donderdagochtend komt de container om alles naar Sri Lanka te verschepen.
Inzamelingsactie04 (19k image)
De kleding wordt gesorteerd en in dozen verpakt
Ondertussen vinden er in Den Haag nog diverse benefieten plaats voor de actie in Hikkaduwa waar Evert Jan van Hoek hulp verleend. Van het benefiet in het Theater aan het Spui vind je hier foto's.
Klik op meer voor nieuws van Evert Jan.

Ondertussen zijn in Hikkaduwa nog steeds geen hulpgoederen gearriveerd! Dat meldt Evert Jan van Hoek die zelf nog altijd noodhulp verleend. Dit terwijl de haven van hoofdstad Colombo vol ligt met containers met spullen. Ook het Rode Kruis verleent eerste hulp aan de bevolking. Wel zijn inmiddels alle lichamen geborgen en is alle puin opgeruimd. Alle wegen zijn weer begaanbaar. Veel mensen verblijven echter nog steeds in de jungle uit angst voor wat er is gebeurd.
Inzamelingsactie01 (19k image)
Bergen kleding zijn inmiddels verwerkt
Evert Jan keert op 26 januari terug in Nederland, maar is van plan bezig te blijven met de wederopbouw van Hikkaduwa.

De bij dit item geplaatste foto's zijn van Jetricks, zij zal in de toekomst vaker voor De Vrije plaatjes schieten. Welkom aan boord!


Powered by Greymatter