Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/23/2005: "SpongeBob propageert homosexualiteit?!"

Christelijk-rechts in de VS verkondigt dat SpongeBob SquarePants gebruikt wordt om de acceptatie van homosexualiteit bij kinderen te promoten! Spongebob is een van de sterren in een muziekvideo die in maart naar 61.000 scholen zal worden gestuurd om tolerantie en verscheidenheid aan te moedigen!
SpongebobPatrick (9k image)
SpongeBob en zijn grote vriend Patrick
Afgezien van de waarden die het project voorstaat (die dus ook sexuele verscheidenheid veronderstelt volgens christelijk-rechts), schijnt Spongebob in de VS een icoon te zijn van de homobeweging omdat hij regelmatig de hand vasthoudt van zijn grote vriend Patrick! Nou dan hebben wij thans hier het bewijs in beeld dat hun verhouding nog net een stukje verder gaat!

2 Reacties


amerika bah een groot hek erom heen en alleen met grote voorzicht en onder voortdurende bewaking af en toe een toelaten in europa om te laten zien hoe echte mensen leven

zei: hollander op 24/01/2005 om: 09:17u

Al eens eerder dit soort onzin gezien, een Amerikaanse Dominee die tekeer ging tegen de Teletubbies.
De dominee beschuldigde de makers van dit programma ook van verkapte homo acceptatie omdat Tinky Winky een driehoeks antenne heeft en vooral ook een handtas droeg als farvoriete speeltje.
Och ja, in een land waar de blinde regeerd zijn de doven de dupe.

Hahahahahahahahahahahahaha!!!

zei: Bush op 24/01/2005 om: 13:04u


Powered by Greymatter