Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/16/2005: "Haags benefiet voor Sri Lanka"

Op dit moment is het avondgedeelte gaande van het Haags benefietspektakel waarvan de opbrengst is bestemd voor de hulpactie die Evert Jan van Hoek in Hikkaduwa op Sri Lanka is gestart en die krachtig wordt ondersteund door het anarchistisch netwerk ter plaatse. Vanmiddag vond het programma plaats voor kinderen (en hun ouders) met tal van activiteiten. Een kleine 200 mensen amuseerden zich opperbest en brachten zo'n 900 euro op.
TheateraanhetSpui (14k image)
Plaats van handeling:Theater aan het Spui, Den Haag

Dit geld gaat naar een weeshuis in de nabije omgeving van het dorp waar Engelse vrijwilligers zijn gaan helpen om de toestroom van wezen, een gevolg van de ramp, op te kunnen vangen.
Klik op meer voor meer nieuws over de Haagse actie!

De inzamelingsactie, eveneens opgezet door het Haags anarchistisch netwerk, is inmiddels stop gezet. Net als alders in ons land is dit het gevolg van het grote succes van deze actie. De toestroom van spullen en met name kleding was zo groot, dat er niet tegenop te werken viel om alles te verwerken. De afgelopen week zijn 's avonds en op zaterdag de gehele middag elke dag zo'n 10 tot 20 mensen bezig geweest om alles te sorteren en in dozen te verpakken. Er zal minstens nog een week in dit tempo doorgewerkt moeten worden voordat de laatste zak met spullen is geleegd. De spullen die niet bruikbaar zijn op Sri Lanka zullen op een rommelmarkt worden verkocht. De opbrengst hiervan wordt dan besteed voor de actie.
De opbrengst van het eerste benefietfeest op 8 januari in Galerie CDAnus bedraagt trouwens zo'n 2500 euro, mede dankzij de veiling van kunst- en andere werken.


Powered by Greymatter